Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
International > Stiri International
A   A   A

Ikea a deschis astăzi cel mai mare magazin din lume! Unde se află acesta

Ikea a deschis astăzi cel mai mare magazin din lume! Unde se află acesta
Ikea FOTO facebook
Ikea a deschis în Filipine cel mai mare magazin din lume, noua unitate de 730.000 de metri pătrați, din Manila, fiind o piatră de temelie a planurilor de expansiune în Asia ale gigantului suedez în materie de mobilă pentru casă.
Unitatea găzduiește un magazin pe două niveluri de 270.000 de metri pătrați, o zonă de luat masa și un showroom, depozite, o arie de comerț electronic și un call center. Magazinul se află pe o proprietate închiriată de Mall of Asia al SM Prime Holdings.

Compania, care are peste 460 de magazine fizice în aproximativ 60 de piețe, intenționează să adauge încă aproape 60 de locații în anul financiar curent.

Și nu se uită doar spre Asia, deoarece va face primul pas în America de Sud, în primăvara 2022, deschizând o filială în Santiago, Chile.

Magazinul din Manila a fost inițial programat să se deschidă în 2020, dar s-a confruntat cu întârzieri din cauza restricțiilor de circulație ale Covid-19 și a întreruperii aprovizionării cu materiale de construcție. ...citeste mai departe despre "Ikea a deschis astăzi cel mai mare magazin din lume! Unde se află acesta" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 23:07

 Articol citit de 349 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor