Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
International > Stiri International
A   A   A

Liderii G7, despre pandemie, la finalul summitului: "Vom continua sprijinul pentru economiile noastre cat timp va fi necesar"

Liderii G7, despre pandemie, la finalul summitului: "Vom continua sprijinul pentru economiile noastre cat timp va fi necesar"
Summitul G7 a avut loc in Marea Britanie FOTO Facebook/ Emmanuel Macron
Liderii statelor din G7 au transmis duminica, 13 iunie, in finalul summitului de la Cornwall, ca vor continua programele masive de sustinere economica post-COVID "atat timp cat va fi necesar" si ca vor evita greselile din trecut.
"Vom continua sprijinul pentru economiile noastre cat timp va fi necesar, concentrandu-ne in locul raspunsului la criza pe promovarea cresterii in viitor", cu scopul de a crea locuri de munca, de a investi in infrastructura, de a sustine inovatia si pe oameni. "Nu s-a intamplat asa la crizele globale anterioare si suntem hotarati ca de aceasta data sa fie altfel", afirma liderii G7 (Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, Marea Britanie si SUA).
Acestia isi exprima totodata sustinerea pentru proiectul privind un impozit minim global, anuntat la reuniunea de saptamana trecuta a ministrilor de finante din G7.

G7 cere pe de alta parte o ancheta aprofundata a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) asupra originilor COVID-19 in China, care sa fie "transparenta" si "desfasurata de experti", a consemnat AFP. ...citeste mai departe despre "Liderii G7, despre pandemie, la finalul summitului: "Vom continua sprijinul pentru economiile noastre cat timp va fi necesar"" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Duminica, 13 Iunie 2021, ora 17:28

 Articol citit de 351 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor