Marea Britanie anunta ca va incepe sa vaccineze personalul medical impotriva coronavirusului, inainte de Craciun

Duminica, 25 Octombrie 2020, ora 23:47
531 citiri
Marea Britanie anunta ca va incepe sa vaccineze personalul medical impotriva coronavirusului, inainte de Craciun

Toti angajatii din sistemul medical din Marea Britanie se vor vaccina impotriva coronavirusului peste cateva saptamani, anunta Guvernul Marii Britanii, potrivit Mediafax, care citeaza Daily Mail.

Un e-mail trimis de catre directorul NHS (National Health System) si publicat de sursa britanica citata anunta pregatirile pentru un program de vaccinare national, care va avea loc inainte de Craciun si inaintea incheierii acordului post-Brexit.

"NHS ne-a anuntat sa ne pregatim de un program de vaccinare al intregului staff medical. Ultimele vesti primite din partea laboratoarelor de cercetare anunta ca vom avea vaccinul gata anul acesta si prioritari in procesul de vaccinare sunt cei din staff-ul medical", a declarat Glen Burley, CEO al Spitalului George Eliot, NHS Trust.

Pe de alta parte, Guvernul a introdus noi legi care ii permite Marii Britanii sa ocoleasca legile Uniunii Europene privind aprobarea noului vaccin, chiar si inaintea incheierii acordului post-Brexit, de pe 31 decembrie. ...citeste mai departe despre "Marea Britanie anunta ca va incepe sa vaccineze personalul medical impotriva coronavirusului, inainte de Craciun" pe Ziare.com

#vaccin, #Marea Britanie, #Europa, #coronavirus, #covid, #epidemie, #pandemie , #Stiri International