Ceremonia de instalare in functie a lui Joe Biden va include un segment dedicat americanilor care au murit de COVID-19

Vineri, 01 Ianuarie 2021, ora 09:11
831 citiri
Ceremonia de instalare in functie a lui Joe Biden va include un segment dedicat americanilor care au murit de COVID-19
FOTO Facebook/Joe Biden

Evenimentele organizate pentru investirea lui Joe Biden, care va avea loc pe 20 ianuarie, vor include un segment in memoria americanilor ucisi de coronavirus, a anuntat Presidential Inauguration Committee.

Ceremonia memoriala va avea loc pe 19 ianuarie, la ora locala 17:30, la Lincoln Memorial.

"Inaugurarea presedintelui-ales Joe Biden si a vicepresedintelui-ales Kamala Harris reprezinta inceputul unei noi calatorii nationale", a directorul de comunicare al PIC, Pili Tobar. "In mijlocul unei pandemii - cand multi americani deplang pierderea familiei, prietenilor si vecinilor - este important sa ii omagiem pe cei care au murit, sa reflectam la ceea ce a fost una dintre cele mai provocatoarea perioade din istoria natiunii noastre si sa ne reinnoim angajamentul de a opri impreuna pandemia si de a reconstrui natiunea".

Bazinul din fata Lincoln Memorial va fi luminat in timpul evenimentului. Va fi prima data cand acest loc va fi folosit pentru a comemora vietile pierdute ale americanilor.

PIC a cerut tuturor localitatilor americane sa ia parte la eveniment, prin sunet de clopote de biserica si prin luminarea cladirilor la aceeasi ora.

Ceremonia va aduce un omagiu celor peste 344.000 de oameni care au murit in SUA din cauza SARS-CoV-2.

Cele mai multe dintre evenimentele programate pentru investirea lui Biden vor fi regandite, din cauza pandemiei.

VIDEO Joe Biden este ingrijorat de intarzierile in distributia vaccinurilor in SUA: "Saptamanile si lunile care vor urma vor fi foarte dificile" ...citeste mai departe despre "Ceremonia de instalare in functie a lui Joe Biden va include un segment dedicat americanilor care au murit de COVID-19" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
#Joe Biden, #ceremonie, #investire, #SUA , #Stiri International