Pfizer a solicitat autorizarea de urgenta a vaccinului sau pentru Covid-19 in India

Luni, 07 Decembrie 2020, ora 11:01
750 citiri
Pfizer a solicitat autorizarea de urgenta a vaccinului sau pentru Covid-19 in India
FOTO/BioNTech

Grupul american Pfizer a solicitat autorizarea de urgenta a vaccinului sau pentru Covid-19 in India, a declarat un consultant guvernamental in domeniul sanatatii din tara cu al doilea mare numar de infectii cu noul coronavirus la nivel mondial, transmite Reuters.

Pfizer, al carui vaccin a fost aprobat recent in Marea Britanie, a contactat autoritatile din India sambata, a declarat V.K. Paul, care ofera consultanta guvernului indian in probleme legate de Covid-19.

Autoritatea de reglementare a medicamentelor din India are nevoie in mod normal de 90 de zile pentru a lua o decizie, dar in cazul vaccinului dezvoltat de Pfizer aceasta ar putea veni mai repede, a spus consultantul.

Ministerul Sanatatii din India nu a raspuns unei solicitari pentru comentarii.

India a raportat peste 9,57 de milioane de cazuri de Covid-19, fiind pe locul al doilea dupa Statele Unite, si aproape 140.000 de decese.

Patronul lui George Simion, lider si membru fondator AUR, anunta pe cine propune formatiunea ca premier

George Simion, suporterul ultras care a ajuns in Parlament. "Am invatat mai multe in peluza decat in toate scolile prin care am trecut". Cine l-a votat ...citeste mai departe despre "Pfizer a solicitat autorizarea de urgenta a vaccinului sau pentru Covid-19 in India" pe Ziare.com

#stiri internationale, #vaccin COVID, #India, #coronavirus Romania , #Stiri International