Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
International > Stiri International
A   A   A

Record de vanzari iPhone 12. Apple a depasit pragul de 100 de milioane de unitati livrate

Record de vanzari iPhone 12. Apple a depasit pragul de 100 de milioane de unitati livrate
iPhone 12 este batut doar de iPhone 6 FOTO Pixabay
Apple a depasit in doar 7 luni pragul de 100 de milioane de iPhone 12 livrate, cu doua luni mai putin decat iPhone11.
Anul acesta, Apple a atins mai repede suta de milioane de iPhone-uri din cea mai noua serie vandute, dupa ce a depasit acest prag la 7 lui de la data lansarii pe piata.

100 de milioane de unitati vandute in 7 luni este o performanta mai buna decat cea realizata anul trecut, cand s-a ajuns la 100 de milioane de modele din seria iPhone 11 vandute dupa 9 luni.

Mai mult de atat, Apple poate fi optimista si in ceea ce priveste veniturile, deoarece cel mai scump model - cu cea mai mare marja de profit - se vinde, de asemenea, foarte bine. Din totalul vanzarilor primelor 7 luni, conform Counterpoint Research, iPhone 12 Pro Max reprezinta 29%.

Anul trecut, cel mai scump model din seria iPhone 11, reprezenta 25% din vanzari. Diferenta de performanta dintre modelele de top va duce la o crestere a veniturilor cu 22% pe primele 7 luni, estimeaza cei de la Counterpoint Research.

Trecerea la 5G este considerata unul din factorii cu o contributie importanta la succesul seriei iPhone 12. De altfel, iPhone 12 este batut doar de iPhone 6, care a fost smartphone-ul ce a facut trecerea la 4G. ...citeste mai departe despre "Record de vanzari iPhone 12. Apple a depasit pragul de 100 de milioane de unitati livrate" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 01 Iulie 2021, ora 09:23

 Articol citit de 1029 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor