Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
International > Stiri International
A   A   A

Cine sunt cele șase românce care au pus mâna pe milionarii lumii FOTO

Cine sunt cele șase românce care au pus mâna pe milionarii lumii FOTO
Lavinia Postolache este actriță FOTO Facebook
Șase românce și-au clădit relații cu milionari din toată lumea. Poveștile lor au apărut în presa internațională, grație celebrității și bogăției celor care le-au devenit parteneri.
Cine sunt fetele a căror viață s-a schimbat radical după ce au intrat într-o zodie norocoasă a iubirii.


Lavinia Postolache (34 ani - Pitești) și multimilionarul francez Jimmy Esebag

Stabilită în America din 2009, câştigătoare a titlului de Miss World România în 2010 şi absolventă a New York Film Academy, piteşteanca Lavinia Postolache este o actriță în ascensiune la Hollywood. În 2016, ea a apărut în producția “Demonul de Neon”, în care rolul principal îl joacă Keanu Reeves. În 2021, Lavinia a obținut primul ei rol principal într-un film realizat la Hollywood, “False Colours”, o producție regizată de William Norton.De-a lungul timpului, românca Lavinia Postolache a mai jucat în producții precum 'Muse', “Alpha-1” sau în serialul “BloodLands”. Fosta Miss World România l-a facut tătic pe multimilionarul francez Jimmy Esebag (66 ani), preşedintele „Americas Licensing Holding Group, companie ce deţine drepturi ale brandului „Playboy, şi acţionar al Elite Modeling.
Anca Verma (35 ani - Galați) și miliardarul indian Abhishek Verma (54 de ani)

Anca Verma, fostă Neacșu, trăiește în India, acolo unde s-a căsătorit în 2006 cu un potent om de afaceri local, cei doi având o fată împreună.
Familia Verma locuiește într-un palat luxos, unde mobilierul este poleit cu aur, și călătorește cu Orient Express. Ei sunt mereu păziți de zeci de bodyguarzi atunci când participă la diverse evenimente și au o viață care pare desprinsă din filmele de la Bollywood.

Abhishek Verma, soțul româncei, provine dintr-o familie cunoscută în India și a devenit bogat prin intermediul companiei sale de vânzare de armament. Tatăl său, Shrikant Verma, a fost ziarist, până când Indira Ghandi i-a oferit posibilitatea de a deveni parlamentar. Mama lui Abhishek, Veena Verma, a fost şi ea parlamentar indian peste 14 ani, amândoi fiind oameni cu o influență greu de egalat.

Anca a absolvit Universitatea din Galați cu o diplomă de master în domeniul ingineriei. După ce s-a retras din activitatea de fotomodel, a lucrat la Atlas Telecom Network Romania, furnizor de servicii de telefonie mobilă, și a fost numit Director General Adjunct pentru operațiunile din București. Cei d ...citeste mai departe despre "Cine sunt cele șase românce care au pus mâna pe milionarii lumii
FOTO
" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 20 Martie 2023, ora 05:20

 Articol citit de 574 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor