Trump anunta ca mobilizeaza de acum armata in vaccinarea impotriva SARS-Cov-2

Joi, 14 Mai 2020, ora 16:40
990 citiri
Trump anunta ca mobilizeaza de acum armata in vaccinarea impotriva SARS-Cov-2
Foto: Facebook/President Donald J. Trump

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat, joi, ca va mobiliza armata pentru a injecta, atunci cand acesta va fi gata, un vaccin impotriva covid-19 si ca persoanlee in varsta vor avea prioritate in planul de vaccinare.

"Stiti ca darea vaccinului va fi o sarcina masiva", a declarat presedintele american la Fox Business Network, relateaza Reuters.

Vezi si Un vaccin impotriva COVID-19 ar putea fi disponibil la inceputul lui 2021, anunta Agentia Europeana a Medicamentului

"Armata noastra este mobilizata de acum pentru ca la sfarsitul anului sa fim in masura sa-l dam foarte, foarte repede la multa lume", a spus el.

Niciun vaccin nu exista in acest moment impotriva SARS-Cov-2, insa sunt in curs mai multe cercetari in vederea producerii unui vaccin impotriva noului coronavirus.

Donald Trump a declarat, insa, ca un vaccin va fi gata pana la sfarsitul anului.

Pe aceasta baza, a anuntat el, sunt pe cale Statele Unite sa mobilizeze armata.

Cercetatorii americani pregatesc teste cu infectare voluntara pentru un vaccin anticoronavirusJohnson & Johnson vrea sa produca un miliard de vaccinuri anticoronavirus ...citeste mai departe despre "Trump anunta ca mobilizeaza de acum armata in vaccinarea impotriva SARS-Cov-2" pe Ziare.com

#Trump armata vaccin coronavirus, #SUA armata vaccin coronavirus , #Stiri International