Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
International > Stiri International
A   A   A

O ucraineancă și-a găsit loc de muncă la o bancă din Elveția după ce a apărut câteva secunde la TV

O ucraineancă și-a găsit loc de muncă la o bancă din Elveția după ce a apărut câteva secunde la TV
Oksana Kononenko, refugiată din Kiev în Elveția FOTO / Heute via SRF
O ucraineancă de 36 de ani, Oksana Kononenko, a fugit cu mama sa din Kiev în Elveția. Acolo, în urma unei scurte apariții TV a primit o ofertă de muncă la o bancă.
Ajunsă în Zurich cu mama sa, Oksana Kononenko s-a înregistrat la mijlocul lunii martie la Centrul Federal de Azil din Zurich-West. Acolo a fost întrebată de un jurnalist ce-și dorește de la viața în Elveția, arată playtech.ro.

Ucraineanca a răspuns că vrea să lucreze într-o bancă deoarece a lucrat ca expert financiar în Ucraina. Totul a durat 8 secunde, scrie heute.at.

La scurt timp a primit un post la o bancă privată din capitala Elveției. Ea va începe programul de stagiatură (plătit până la sfârșitul anului) la mijlocul lunii mai.

Peter Raskin, șeful băncii Bergos din Zurich care a angajat-o pe tânără, a declarat că femeia ”este calificată, are experiență în domeniul bancar privat și în managementul proiectelor. Astfel de oameni nu au nicio problemă în a-și găsi un loc de muncă în Elveția. Vrem să încurajăm oamenii”. ...citeste mai departe despre "O ucraineancă și-a găsit loc de muncă la o bancă din Elveția după ce a apărut câteva secunde la TV" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Marti, 17 Mai 2022, ora 10:15

 Articol citit de 1731 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor