Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
International > Stiri International
A   A   A

Al doilea zbor spațial Virgin Galactic inițiat de miliardarul Richard Branson, amânat în urma unor investigații tehnice

Al doilea zbor spațial Virgin Galactic inițiat de miliardarul Richard Branson, amânat în urma unor investigații tehnice
Compania a afirmat în iulie că va efectua cel puţin încă două zboruri test ale avionului spaţial FOTO Facebook / Virgin Galactic
Autoritățile americane au anunţat joi, 2 septembrie, că racheta SpaceShipTwo a Virgin Galactic nu poate zbura până la finalizarea unei investigaţii privind devierea traiectoriei la coborâre la zborul din 11 iulie, transmite Reuters.
Administraţia Federală pentru Aviaţie (FAA) a anunţat miercuri că investighează o abatere în traiectoria de coborâre a rachetei Virgin Galactic care l-a transportat pe miliardarul britanic Richard Branson la marginea spaţiului pe 11 iulie.

Pe de altă parte, Virgin Galactic urmează să lanseze prima sa misiune comercială de cercetare la marginea spaţiului, numită "Unity 23", împreună cu Forţele Aeriene Italiene.
Compania de turism spaţial a stabilit sfârşitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie ca fiind momentul de lansare a misiunii, care va transporta trei membri ai echipajului plătitori, de la Forţele Aeriene şi de la agenţia guvernamentală din Roma numită Consiliul Naţional de Cercetare.

Echipajul va studia efectul asupra corpului uman al trecerii de la gravitaţie la o atmosferă cu gravitaţie redusă şi va obţine informaţii pentru viitoarele sisteme şi tehnologii de zbor spaţial.

Compania a afirmat în iulie că va efectua cel puţin încă două zboruri test ale avionului spaţial, înainte de a începe operaţiuni comerciale regulate în 2022. ...citeste mai departe despre "Al doilea zbor spațial Virgin Galactic inițiat de miliardarul Richard Branson, amânat în urma unor investigații tehnice" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Vineri, 03 Septembrie 2021, ora 07:45

 Articol citit de 174 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor