Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Internet > Stiri Internet
A   A   A

Alertare in timp real pentru situatii de criza. Solutie pentru piata din SUA, dezvoltata cu tehnologie romaneasca

Alertare in timp real pentru situatii de criza. Solutie pentru piata din SUA, dezvoltata cu tehnologie romaneasca
Foto: Bogdan Litescu, CEO Plant an App
Compania romaneasca Plant an App dezvolta o solutie tehnologica utila in situatiile de criza, folosita in consolidarea functionalitatilor serviciului Alerts Made Easy, prin care utilizatorii primesc alerte in timp real.
Aceasta platforma de comunicare a fost construita pentru sectorul privat si vizeaza companii din Statele Unite ale Americii, astfel incat acestea sa poata transmite mesaje vitale rapid si eficient.

Plant an App este partener in dezvoltarea platformei, pentru a ajuta solutia sa poata fi scalata si adaptata nevoilor clientilor.

In timpul acestei crize medicale a devenit evident ca tehnologia ne poate ajuta enorm, de la socializare si informare pana la munca. De aici inainte solutiile tech vor ocupa un loc si mai important in vietile tuturor.

In acest context, parteneriatul dintre Plant an App si Alerts Made Easy este un demers in acest sens: de-a furniza instrumentele necesare situatiilor limita.

Colaborarea celor doua companii presupune furnizarea catre clientul final a unui sistem de comunicare in masa care poate fi adaptat nevoilor specifice momentului si se dovedeste crucial in perioade de criza, cand mesajul trebuie sa ajunga rapid la un numar mare de oameni.
In egala masura, solutia se adreseaza si sectorului public, caruia ii ofera un instrument extrem de usor de utilizat si eficient.

"Parteneriatul cu Alerts Made Easy a pornit de la intalnirea mea cu fondatorul acesteia, Mark Roberts, cand ne-am dat seama instant ca impreuna putem aduce o schimbare semnificativa in vietile utilizatorilor.

Companiile noastre se ghideaza dupa un set precis de valori si ne intereseaza sa le livram clientilor finali produsul necesar, in cel mai scurt timp posibil si cu cel mai inalt grad de calitate.

Putem vedea foarte clar in aceasta perioada de ce comunicarea rapida, eficienta si precisa e atat de importanta. Iar succesul unei astfel de solutii e consolidat pe capacitatea acesteia de a putea fi personalizata.

Aici intervine expertiza si tehnologia low-code ale Plant an App pentru infrastructura Alerts Made Easy. Noi putem sa le asiguram viteza necesara in implementarea si adaptarea schimbarilor platformei, iar ei se pot asigura ca ajung la toate companiile si nu numai, care au nevoie de o astfel de solutie", a declarat Bogdan Litescu, fondator Plant an App.

Jucatori din industriile de productie, centre comerciale, organizatori de evenimente, administratori de ansambluri rezidentiale, administratii locale sau scoli si cre ...citeste mai departe despre "Alertare in timp real pentru situatii de criza. Solutie pentru piata din SUA, dezvoltata cu tehnologie romaneasca" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 21 Mai 2020, ora 13:42

 Articol citit de 399 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor