Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Internet > Stiri Internet
A   A   A

Apple pregătește un iPhone Ultra. Când ar putea fi lansat noul model

Apple pregătește un iPhone Ultra. Când ar putea fi lansat noul model
În prezent, cea mai performantă versiune de iPhone 14 este Pro Max FOTO Facebook / Apple
Seria de smartphone-uri vândută de Apple ar putea fi compusă din cinci modele în loc de patru, cu un posibil viitor iPhone Ultra mai performant şi mai scump decât toate celelalte.
Apple ia în calcul introducerea unui al cincilea model de iPhone, susţine Bloomberg, care scrie că şefii companiei discută această posibilitate.

Cel de-al cincilea model ar urma să se numească iPhone Ultra şi să fie poziţionat deasupra celorlalte modele, iPhone, iPhone Plus, iPhone Pro şi iPhone Pro Max.

Introducerea modelului iPhone Ultra ar urma să aibă loc în 2024, atunci când Apple ar trebui să lanseze seria iPhone 16, dacă nu va fi schimbată titulatura între timp.

Indicii despre un model de iPhone mai scump sau despre scumpirea modelelor actuale au fost lăsate chiar de şeful companiei Tim Cook în cadrul celei mai recente conferinţe trimestriale cu investitorii.

Întrebat despre sustenabilitatea creşterii preţurilor, acesta a spus că iPhone-ul a devenit o parte integrantă din viaţa oamenilor şi că mulţi sunt dispuşi să facă eforturi pentru a avea cel mai performant produs.

În prezent, cea mai performantă versiune de iPhone 14 este Pro Max, care, în funcţie de memorie şi stocare, poate ajunge şi la 2.000 de euro. ...citeste mai departe despre "Apple pregătește un iPhone Ultra. Când ar putea fi lansat noul model" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 06 Februarie 2023, ora 08:04

 Articol citit de 113 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor