Apple poate folosi, din nou, sisteme terțe de plăți. Decizia instanței care avantajează dezvoltatorii de aplicații

Joi, 09 Decembrie 2021, ora 08:05
1226 citiri
Apple poate folosi, din nou, sisteme terțe de plăți. Decizia instanței care avantajează dezvoltatorii de aplicații
Judecătorul din prima instanţă a respins cererea Apple FOTO Apple.com

Instanţa care judecă apelul în cazul Epic vs Apple a dat câştig companiei Apple, care a cerut suspendarea deciziei din prima instanţă, care o obliga să permită dezvoltatorilor de aplicaţii să folosească link-uri sau butoane care să îndrume utilizatorii către alte sisteme de plată.

În prima instanţă a procesului dintre Apple şi Epic, producătorul iPhone-ului a avut câştig de cauză la toate capitolele, mai puţin unul extrem de important. Judecătorul a considerat atunci că Apple trebuie să permită dezvoltatorilor de aplicaţii să folosească link-uri sau butoane care să îndrume utilizatorii către alte sisteme de plată.

Termenul limită până la care Apple trebuia să pună în aplicare decizia era chiar 9 decembrie.

Apple a cerut suspendarea deciziei, pentru a avea timp să pregătească schimbările şi măsurile de securitate necesare pentru implementarea mijloacelor de folosire şi a altor sisteme de plăţi decât cel propriu.

Judecătorul din prima instanţă a respins cererea Apple. Gigantul american a făcut apel, iar noua instanţă a decis în favoarea Apple.

Suspendarea nu modifică decizia din prima instanţă, Apple trebuind în continuare să facă loc sistemelor terţe de plăţi. De asemenea, suspendarea se va aplica până la încheierea judecăţii în apel, care ar putea dura mai multe luni. ...citeste mai departe despre "Apple poate folosi, din nou, sisteme terțe de plăți. Decizia instanței care avantajează dezvoltatorii de aplicații" pe Ziare.com

#apple, #proces Apple, #sisteme de plata, #Epic Games , #Stiri Internet