Cum arată Pixel 6, noile telefoane de la Google. Prețurile au surprins pe toată lumea

Miercuri, 20 Octombrie 2021, ora 09:06
947 citiri
Cum arată Pixel 6, noile telefoane de la Google. Prețurile au surprins pe toată lumea
Livrarea smartphone-urilor va începe pe 28 octombrie FOTO theverge.com

Dincolo de toate motivele pentru care Google îşi laudă noile smartphone-uri, preţul este principalul argument al seriei Pixel 6.

Google a surprins, dincolo de orice altceva, cu preţurile noii sale serii de smartphone-uri. Pixel 6 va costa de la 600 de dolari, iar preţurile lui Pixel 6 Pro încep de la 900 de dolari - preţuri surprinzător de bune pentru noile flagship-uri ale gigantului american.

Principalul atu hardware al seriei Pixel 6 este noul chipset Tensor, dezvoltat intern de Google, care-l laudă pentru abilităţile pe partea de inteligenţă artificială, însă se fereşte să ofere detalii privind performanţa.

Se ştie că Tensor are 8 nuclee, două de mare putere, două de mijloc şi patru low-power. Oficialii companiei spun că acesta s-ar compara cu Snapdragon 888, ceea ce înseamnă că Google nu a reuşit să stoarcă la fel de multă performanţă din propriul chipset precum a făcut Apple, care a surclasat Intel.

Spaţiul de stocare începe de la 128GB, iar memoria RAM va fi de 8GB, în cazul lui Pixel 6, şi 12GB în cazul lui Pixel 6 Pro.

Cele două smartphone-uri au ecrane OLED de 6,4 şi 6,7 inch, cu refresh de 90Hz, respectiv 120Hz. Ambele sunt protejate cu sticlă Gorilla Glass Victus şi suportă HDR.

Sub o impunătoare bară neagră, pe spatele telefonului se ascund camerele foto - două la Pixel 6, trei la Pixel 6 Pro. Versiunea Pro are, în plus faţă de cealaltă, un zoom optic 4X.

Cele două telefoane au baterii de 4614mAh, respectiv 5004mAh, însă Google nu a făcut estimări privind autonomia, aspect care se va putea verifica abia după livrarea smartphone-urilor, care va începe cu 28 octombrie.

Ca de obicei, Google vinde oficial smartphone-urile Pixel într-un număr limitat de ţări, iar în România, Pixel 6 va fi adus din piaţa gri, probabil la preţuri mai mari decât cele oficiale. ...citeste mai departe despre "Cum arată Pixel 6, noile telefoane de la Google. Prețurile au surprins pe toată lumea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro, o variantă mai accesibilă a seriei sale flagship, care promite performanțe de top cu mici compromisuri pentru a menține prețul accesibil....
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#pixel 6, #telefon Google, #smartphone, #lansare pixel 6, #performante pixel 6, #caracteristici pixel 6 , #Stiri Internet