Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Internet > Stiri Internet
A   A   A

Compania care a creat ChatGPT nu mai poate distinge textele scrise de inteligența artificială de cele scrise de oameni

Compania care a creat ChatGPT nu mai poate distinge textele scrise de inteligența artificială de cele scrise de oameni
ChatGPT a devenit o problemă în mediul academic FOTO Unsplash
OpenAI, compania care a creat ChatGPT, a dezvoltat un nou soft care să diferențieze textele scrise de inteligența artificială de cele concepute de oameni, însă rata de reușită este de numai 26%.
Softul a fost dezvoltat ca urmare a criticilor numeroase venite din lumea academică. Profesorii se plâng că elevii folosesc ChatGPT pentru teme, drept urmare numeroase universități au interzis folosirea platformei, potrivit The Guardian.
Noul soft de recunoaștere a putut identifica doar 26% din textele scrise de inteligența artificială, iar în 9% din cazuri a identificat în mod eronat texte scrise de oameni ca fiind texte scrise de GhatGPT.

Mai mult, rata de identificare este și mai mică dacă textele respective nu sunt scrise în engleză.

Universitățile au luat măsuri radicale pentru a combate fenomenul. De exemplu, în Marea Britanie anumite instituții au revenit la examenele susținute pe hârtie, cu pixul, iar Institutul de Studii Politice din Paris a avertizat studenții că vor fi excluși din învățământ dacă folosesc ChatGPT. ...citeste mai departe despre "Compania care a creat ChatGPT nu mai poate distinge textele scrise de inteligența artificială de cele scrise de oameni" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 01 Februarie 2023, ora 09:22

 Articol citit de 4 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor