Ponturi prețioase pentru a obține răspunsuri mai bune de la Chat GPT: Poate fi un instrument valoros pentru orice sarcină

Duminica, 29 Ianuarie 2023, ora 22:35
908 citiri
Ponturi prețioase pentru a obține răspunsuri mai bune de la Chat GPT: Poate fi un instrument valoros pentru orice sarcină
Bărbat care documentează pe calculator FOTO Pixabay

Răspunsurile pe care chatbot-ul ChatGPT de la OpenAI este capabil să le producă sunt impresionante. Cu toate acestea, îmbunătățindu-vă întrebările, puteți merge și mai departe și puteți obține răspunsuri mai bune și mai precise.

Robotul conversațional ChatGPT, dezvoltat de OpenAI, a devenit interesant de la lansare, de la sfârșitul lunii noiembrie, când a intrat în versiunea beta publică gratuită. Inteligența sa artificială este confuză și din motive întemeiate. Instrumentul, cu care puteți vorbi așa cum ați face cu o persoană, este capabil să dezbată ca un om pentru a răspunde la aproape toate întrebările dvs. în câteva secunde.

Cu toate acestea, talentul chatbot-ului OpenAI se datorează probabil faptului că designerii săi l-au dotat cu cunoștințe alese cu grijă. Calitatea instrumentului și, mai precis, rezultatele pe care le oferă este uluitoare. Va exista un înainte și un după din cauza enormei revoluții tehnologice pe care ChatGPT a declanșat-o.

Chat GPT schimbă lumea căutărilor Web

Mulți profesioniști folosesc deja ChatGPT în mod regulat pentru afaceri. Ei sunt cei care au descoperit aliatul perfect pentru a-și termina treaba în chatbot-ul OpenAI, mai ales prin crearea din mers a unor porțiuni întregi de cod (de un nivel adesea foarte avansat) pentru a-și finaliza proiectele în dezvoltare.

Dar ChatGPT este doar o mașină. Cu siguranță un robot foarte capabil, dar unul care interpretează instrucțiunile la propriu.

Ocazional este important să rafinați cererea inițială oferind context, oferind clarificări, cerându-i să o dezvolte sau chiar reformulând-o, pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun rezultat posibil. ChatGPT, de obicei creativ, va relua apoi de unde a rămas, extinzându-și răspunsul și adăugând informațiile pe care i le-ați oferit. Aceste sugestii, care pot părea evidente, vă pot ajuta să stăpâniți instrumentul mai rapid, mai ales dacă abia începeți să îl utilizați.

Sfaturi pentru utilizarea Chat GPT pentru a obține răspunsuri mai bune

Dă context

Chiar dacă ar putea părea evident, oferind ChatGPT mai mult context cu instrucțiunile dvs. va avea ca rezultat răspunsuri mult mai scurte. ChatGPT este rapid, la obiect și oferă cel mai bun răspuns, atunci când îi pui o întrebare. ChatGPT își va personaliza răspunsul la ceea ce ați cerut, oferind un mic context solicitării dvs.

Asigurați-vă că c ...citeste mai departe despre "Ponturi prețioase pentru a obține răspunsuri mai bune de la Chat GPT: Poate fi un instrument valoros pentru orice sarcină" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ChatGPT, #ponturi, #raspunsuri, #bune, #instrument , #Stiri Internet