Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Internet > Stiri Internet
A   A   A

Noi probleme la Facebook, semnalate și în România. Utilizatorii nu se pot conecta

Noi probleme la Facebook, semnalate și în România. Utilizatorii nu se pot conecta
Problemele au fost raportate în special de utilizatorii care au încercat să se conecteze de pe un dispozitiv mobil FOTO Pixabay
Mai mulți utilizatori ai rețelei de socializare Facebook au raportat miercuri seară, 15 decembrie, probleme și întreruperi în utilizarea aplicației, potrivit Down Detector, care centralizează penele la nivel mondial.
Neregulile au fost semnalate și în România, unde este transmis mesajul că se efectuează ”lucrări de întreținere”.
”Facebook este oprit temporar pentru lucrări necesare de întreținere, dar îl vei putea accesa din nou peste câteva ore”, este mesajul afișat de aplicație în momentul în care utilizatorii au încercat să acceseze contul.
Problemele au fost raportate în special de utilizatorii care au încercat să se conecteze de pe un dispozitiv mobil.

Utilizatorii rețelei de socializare au mai semnalat probleme și la începutul lunii, pe 4 decembrie, când aplicația anunța: ”Ne pare rău, ceva a mers prost.”

În 4 octombrie, Facebook, Instragram, Messenger și Whatsapp au picat pentru șase ore la nivel global. Cauza a fost o eroare de configurare care a făcut ca serverele să devină inaccesibile, potrivit explicațiilor experților. ...citeste mai departe despre "Noi probleme la Facebook, semnalate și în România. Utilizatorii nu se pot conecta" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 15 Decembrie 2021, ora 21:40

 Articol citit de 525 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor