Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Internet > Stiri Internet
A   A   A

Tehnologie uluitoare dezvoltată în China: Sistemul totalitar poate citi mințile oamenilor VIDEO

Tehnologie uluitoare dezvoltată în China: Sistemul totalitar poate citi mințile oamenilor VIDEO
Sistemul de inteligență artificială poate citi mințile oamenilor în China FOTO: Daily Mail
China a anunțat că a dezvoltat la Centrul național de știință de la Hefei o tehnologie de-a dreptul uluitoare, care este capabilă să poată ”citi” mințile oamenilor. Politica totalitară a guvernului de la Beijing a condus la conceperea unui sistem de inteligență artificială care poate evalua loialitatea membrilor Partidului Comunist.
Acesta își propune să crească devotamentul membrilor de partid și să ”consolideze și mai mult încrederea acestora”. Tehnologia poate analiza expresiile faciale și undele cerebrale ale oamenilor pentru stabili cât de receptivi sunt aceștia la ”educația gândirii”, potrivit Daily Mail.

Sistemul de inteligență artificială ”poate judeca modul în care membrii partidului au acceptat gândirea și educația politică. În plus, el va oferi date reale despre gândire și educație politică, astfel încât ele să poată fi îmbunătățite și îmbogățite”.

Meta lui Zuckerberg ”poate spăla pe creier” toată lumea, susține un expert: Pericol major pentru omenire, ca bomba atomică VIDEO

Tehnologia inteligenței artificiale va consolida ”încrederea și determinarea” membrilor Partidului Comunist ”de a fi recunoscători partidului, de a asculta și de urma conceptele acestuia”.
Centrul național pentru știință de la Hefei a convins 43 de membri ai Partidului Comunist să testeze tehnologia. Sistemul ”poate vedea expresiile faciale ale oamenilor, prin intermediul camerelor video de supraveghere”, a spus Didi Tang, un reporter de la publicația Times din Beijing.

Nu este clar cum va fi implementat întregul sistem de inteligență artificială pentru a putea monitoriza milioanele de membri ai Partidului Comunist din China. Dar se pare că citirea undelor cerebrale ale oamenilor nu este o noutate în China, asta după ce în 2018 s-a anunțat că tehnologia de scanare a creierului era folosită pentru lucrătorii dintr-o fabrică din Hangzhou.

Lovitura secolului: Comoară a naziștilor de 1 miliard de dolari ascunsă în Elveția VIDEO

Partidul Comunist chinez, aflat la guvernarea, condus de președintele xi Jinping, consideră că ”gândirea și educația politică” sunt esențiale pentru loialitatea față de partid.

Partidul are deja o ”aplicație de îndoctrinare” pentru membrii săi numită ”Xuexi Qiangguo” sau ”Studiați pentru a face China mai puternică”. Aplicația își obligă cei 96,77 de milioane de membri să citeas ...citeste mai departe despre "Tehnologie uluitoare dezvoltată în China: Sistemul totalitar poate citi mințile oamenilor VIDEO" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 06 Iulie 2022, ora 04:02

 Articol citit de 503 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor