Vodafone Romania, amendata cu 50.000 lei - Nereguli la ofertele pentru cartele

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 21:26
1066 citiri
Vodafone Romania, amendata cu 50.000 lei - Nereguli la ofertele pentru cartele
Foto: Facebook/Vodafone Romania

Compania Vodafone Romania a fost amendata de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) pentru utilizarea de practici comerciale incorecte.

Neregulile au fost descoperite la cateva oferte la cartelele prepaid ale operatorului de telefonie, se arata in comunicatul publicat pe site-ul ANPC.

Problema era ca beneficiile erau conditionate de numarul de apeluri primite, iar utilizatorii nu aveau cum sa stie acest lucru.

"Vodafone punea la dispozitie consumatorilor o serie de oferte prepaid care includeau un numar fix de minute, SMS-uri sau acces la Internet. Oferta era valabila 28 de zile. In urma analizarii reclamatiilor consumatorilor, a rezultat ca, desi acestia se aflau in perioada de valabilitate a ofertelor, serviciile de apelare au fost restrictionate pentru ca erau conditionate de un numar suficient de apeluri primite", atrage atentia ANPC.

Monitorizarea apelurilor primite nu e la indemana oricui, ci doar a profesionistilor, deci consumatorilor le era ...citeste mai departe despre "Vodafone Romania, amendata cu 50.000 lei - Nereguli la ofertele pentru cartele" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vodafone amenda Romania, #Vodafone amendata oferte cartele, #Vodafone amendata, #amenda Vodafone , #Stiri Internet