Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Internet > Stiri Internet
A   A   A

WhatsApp nu va mai functiona pe unele telefoane, de la 1 ianuarie 2021. Lista smartphonurilor pe care nu va mai rula aplicatia

WhatsApp nu va mai functiona pe unele telefoane, de la 1 ianuarie 2021. Lista smartphonurilor pe care nu va mai rula aplicatia
WhatsApp nu va mai rula pe o serie de telefoane mobile
Aplicatia WhatsApp, detinuta de Facebook, nu va mai functiona pe milioane de smartphone-uri de la miezul noptii, incepand cu data de 1 ianuarie 2021, din cauza unei actualizari.
Concret, este vorba despre smartphonurile care ruleaza cu sisteme de operare mai vechi de iOS 9, respectiv Android 4.0.3. Cei care detin astfel de device-uri trebuie sa isi actualizeze software-ul, daca este posibil, sau sa isi cumpere un telefon mobil mai nou.

Practic, orice iPhone 4 sau mai vechi, nu va mai putea rula aplicatia WhatsApp, deoareceacestea nu suporta actualizarea iOS 9.

Modelele iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S au fost lansate inainte de aparitia iOS 9, insa utilizatorii au posibilitatea de a face actualizarea sistemului de operare daca nu au facut inca acest lucru.

Printre telefoanele care opereaza cu sistemul Android care nu vor mai putea suporta aplicatia WhatsApp se numara Samsung Galaxy S2, HTC Desire si LG Optimus Black.

CITESTE SI:

Un angajat al unui spital din SUA a distrus cu buna intentie 500 de doze de vaccin anti-COVID. Masura luata de sefii unitatii medicale ...citeste mai departe despre "WhatsApp nu va mai functiona pe unele telefoane, de la 1 ianuarie 2021. Lista smartphonurilor pe care nu va mai rula aplicatia" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 31 Decembrie 2020, ora 21:33

 Articol citit de 1014 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor