Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Internet > Stiri Internet
A   A   A

WhatsApp stabileste un nou record pentru apeluri de Revelion, in crestere cu 50% fata de anul anterior

WhatsApp stabileste un nou record pentru apeluri de Revelion, in crestere cu 50% fata de anul anterior
Foto: Pixabay (Arhiva )
Peste 1,4 miliarde de apeluri au fost realizate cu WhatsApp, in intreaga lume, de Revelion.
Facebook a anuntat un set impresionant de date privind utilizarea produselor sale, care s-au bucurat de o crestere masiva a utilizarii in ultima zi a lui 2020, pe fondul pandemiei.

Pentru ca nu au putut ori au evitat sa fie impreuna de Revelion, oamenii au luat calea solutiilor digitale de comunicare. Cu peste 2 miliarde de utilizatori, WhatsApp a fost, ca de obicei, una din cele mai folosite aplicatii pentru a lua legatura cu cei dragi.

In ziua din ajunul revelionului, WhatsApp a procesat peste 1,4 miliarde de apeluri audio si de voce, spune Facebook, care mentioneaza ca cifra reprezinta o crestere cu peste 50% fata de anul anterior.
Gigantul american mai spune ca a prevazut spike-ul din ultima zi a anului trecut si a luat masuri speciale pentru ca infrastructura WhatsApp si a celorlalte produse ale companiei sa faca fata numarului foarte mare de apeluri simultane.

Intr-adevar, spre deosebire de clasicele probleme cu retelele operatorilor din noaptea de Revelion, serverele Facebook au facut fata fluxului mare de apeluri si nu au impiedicat oamenii sa comunice.

Totodata, compania americana anunta ca, in aceeasi ultima zi a anului trecut, au fost realizate peste 55 de milioane de transmisiuni live pe Instagram si Facebook.

Citeste si: Scandal la Antena 3 intre actorul Mihaescu, deputatul Bulai si jurnalistul Curea: "Du-te, ba, dispari! Ce bagabonteala! Vai steaua voastra de comunisti!" ...citeste mai departe despre "WhatsApp stabileste un nou record pentru apeluri de Revelion, in crestere cu 50% fata de anul anterior" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 04 Ianuarie 2021, ora 07:56

 Articol citit de 855 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor