Taxa auto, sub lupa unei comisii guvernamentale

Miercuri, 13 Aprilie 2011, ora 23:41
1404 citiri
Taxa auto, sub lupa unei comisii guvernamentale

La initiativa ministrului Mediului, Borbely Laszlo, se va constitui o comisie guvernamentala care va studia oportunitatea modificarii cuantumul taxei auto, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, potrivit Newsin.

"Comisia cuprinde reprezentanti ai ministerelor Mediului, de Justitie, al Transporturilor si ai Departamentului de Afaceri Europene", a precizat Muntean.

Este de asteptat ca rezultatele analizei sa fie prezentate Guvernului peste doua saptamani.

Premierul Emil Boc i-a solicitat saptamana trecuta un punct de vedere ministrului Mediului, Laszlo Borbely, cu privire la decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene referitoare la taxa auto.

Taxa pe poluare instituita prin reglementarea romana este contrara dreptului Uniunii, iar efectul sau este sa descurajeze importul ?i punerea in circulatie a vehiculelor de ocazie cumparate in alte state membre, a decis Curtea de Justitie al Uniunii Europene. 

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#taxa auto, #ministrul mediului, #Borbely Laszlo , #stiri Laszlo Borbely