Gala Comunitatii Tarii Fagarasului 2019: Au fost deschise inscrierile pentru nominalizari

Marti, 01 Octombrie 2019, ora 15:45
2046 citiri
Gala Comunitatii Tarii Fagarasului 2019: Au fost deschise inscrierile pentru nominalizari
Foto: Fundatia Comunitara Tara Fagarasului

Editia de anul acesta a Galei Comunitatii Tarii Fagarasului, un eveniment aparte si de traditie, are loc pe 22 noiembrie, de la ora 18:00, in crama Cetatii Fagarasului.

In vederea organizarii acestui eveniment, Fundatia Comunitara Tara Fagarasului deschide perioada inscrierii pentru toti cei care vor fi nominalizati la categoriile specifice in vederea exprimarii recunostintei intregii societati fagarasene fata de initiativele care au contribuit in ultimii doi ani la dezvoltarea locala pe diverse planuri.

Categoriile la care se pot face nominalizari sunt, dupa cum urmeaza: Voluntarul anului, Din pasiune pentru..., Colegul implicat, Compania implicata, Liderul care schimba lumea, Echipa anului, Promotor al artei, culturii si traditiilor in Tara Fagarasului, Povesti si povestitori care inspira, Bunatatea care schimba lumea, Impact in comunitate, Proiectul anului, Promotor al excelentei in educatie, Promotor al mediului natural.

Pot fi nominalizate grupuri, persoane fizice, organizatii si companii care au desfasurat programe de implicare in comunitate in perioada propusa pentru nominalizari (ianuarie 2018 - 30 septembrie 2019), au oferit donatii sau sponsorizari financiare sau materiale, au avut o contributie individuala remarcabila prin mobilizarea altor oameni, institutii si resurse, s-au remarcat ca lideri in campanii de atragere de fonduri, voluntariat sau implicare sociala sau au desfasurat programe de strangere de fonduri in beneficiul unei organizatii sau cauze din Tara Fagarasului.

Nominalizarile pot fi inscrise prin completarea formularului de inscriere pana la data de 4 noiembrie 2019, ora 23:59. Nominalizarile de orice fel, la fel ca autonominalizarile, sunt asteptate online, pe website-ul dedicat: http://galacomunitatii.fundatiactf.ro/ Regulamentul dupa care se pot face nominalizarile este disponibil pe larg aici.

Gala Comunitatii Tarii Fagarasului este un proiect co-finantat de Primaria Fagaras si Consiliul Local Fagaras, in parteneriat cu Cetatea Fagaras.

Haideti sa recunoastem si sa celebram impreuna actiunile care transforma comunitatea noastra intr-o comunitate in care vrem sa traim!

Echipa Fundatiei Comunitare Tara Fagarasului asteapta cu bucurie si nerabdare nominalizarile dvs.!

Vezi castigatorii editiei precedente

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Fundatia Comunitara Tara Fagarasului, #turism Fagaras, #comunitate Fagaras , #Leadership autentic