Perchezitii la Drumuri si Poduri, intr-un dosar de coruptie

Vineri, 12 Decembrie 2014, ora 09:52
3317 citiri
Perchezitii la Drumuri si Poduri, intr-un dosar de coruptie
Foro: sptfm.ro

Procurorii DNA fac, vineri, 30 de perchezitii in Bucuresti si sase judete, la CNADNR, la Directii de Drumuri si Poduri si la firme, intr-un dosar in care sunt vizate mai multe persoane care in perioada 2008-2014 ar fi comis fapte asimilate celor de coruptie.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) arata, intr-un comunicat de presa transmis vineri agentiei MEDIAFAX, ca se fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza "suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2008-2014", potrivit Mediafax.

Anchetatorii fac perchezitii la 30 de adrese din Bucuresti si judetele Ilfov, Suceava, Iasi, Cluj, Dolj si Brasov, din care sase sunt institutii publice, iar restul sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutiile publice unde au loc perchezitii sunt Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) si Directiile de Drumuri si Poduri din mai multe judete.

Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.

#perchezitii CNADNR, #dosar coruptie Directii de Drumuri si , #Stiri Legislatie