Unde ne situam si ce ne asteapta in materie de fiscalitate si legislatie?

Vineri, 27 Martie 2015, ora 17:10
5095 citiri
Unde ne situam si ce ne asteapta in materie de fiscalitate si legislatie?
foto: Business Review

Editia cu numarul 14 a conferintei Tax & Law, dedicata ultimelor noutati in materie de fiscalitate si legislatie, va avea loc pe 6 Aprilie, la hotel Howard Johnson din Bucuresti.

Cu o traditie de peste 13 ani, Tax & Law este totodata primul astfel de forum organizat in Romania si este concentrat pe dezbateri si aplicatii practice pentru mediul de afaceri.

Conferinta este structurata pe 2 sesiuni in cadrul carora vor fi dezbatute unele dintre cele mai de actualitate subiecte din aceasta perioada, printre care: ultimele noutati in materie de TVA si preturi de transfer, subiecte predilecte privind inspectiile fiscale si controalele antifrauda, modificari ale codului de procedura fiscala, modificari in impozitarea persoanelor fizice si in taxele aplicate freelancer-ilor si multe altele.

Evenimentul va cuprinde si o serie de workshop-uri dedicate, pe teme precum: "Schimbarile legislative si jurisprudentiale ale TVA. Proceduri de inspectie fiscala.

Jurisprudenta in Romania si la nivel European", "Impozitarea muncii - abordari ale autoritatilor fiscale si detasarea strainilor in Romania" si "Auditul fiscal - abordari practice in controalele fiscale".

Toti cei interesati sa participe la conferinta Tax & Law se pot inscrie online, completand formularul de inregistrare de pe site-ul evenimentului sau direct la 031 040 09 31, email events@business-review.ro.

Mai multe detalii despre eveniment, program complet si workshop-uri, gasiti pe pagina dedicata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#eveniment fiscalitate legislatie Bucuresti, #tax law conferinta Bucuresti , #Stiri Legislatie