GarantiBank se muta in Pipera

Luni, 19 Aprilie 2010, ora 13:34
3210 citiri
GarantiBank se muta in Pipera

GarantiBank Romania si-a mutat sediul central in cadrul complexului de birouri Novo Park, din Pipera, unde a inchiriat peste 4.300 de metri patrati, in care vor lucra circa 300 de angajati, potrivit unui comunicat transmis luni de banca, informeaza NewsIn.

Complexul Novo Park se afla pe soseaza Fabrica de Glucooza, numarul 5, angajatii GarantiBank urmand sa isi desfasoare activitarea la etajele 5 si 6 din cladirea F.

"Datorita expansiunii rapide din ultimii ani a GarantiBank, spatiile alocate sediului central au devenit treptat subdimensionate in raport cu nevoile de dezvoltare continua ale bancii. De aceea, ne bucuram ca de acum ne putem continua activitatea intr-o cladire de birouri noua si moderna, in care am reunit toate departamentele din sediul central al bancii. Sunt convins ca o astfel de schimbare ne va ajuta sa dezvoltam si de acum incolo procesele interne la nivelul administratiei centrale, fapt care se va traduce in final intr-o calitate crescuta a serviciilor pe care le oferim clientilor nostri", a declarat Murat Atay, director general GarantiBank.

Si alte banci si-au mutat, de altfel, birourile in ultimele luni: Bancpost s-a mutat in Pipera de la finalul anului trecut, Millennium Bank are un nou sediu in cladirea City Gate din Piata Presei Libere, iar Libra Bank si-a schimbat in ianuarie sediul central pe strada Semilunei.

De asemenea, Unicredit Tiriac Bank a anuntat ca noul sediu central va fi amplasat in zona Bulevardul Expozitiei.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#activitate, #angajati, #birouri, #cladire, #garantibank, #sediu , #stiri Libra Bank