Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Lifestyle > Stiri Lifestyle
A   A   A

5 activități de weekend alături de prieteni

5 activități de weekend alături de prieteni
jocuri societate FOTO: shutterstok.com
Weekendul este acea perioadă din săptămână pe care o așteptăm toată săptămâna. Această definiție n-o veți găsi în dicționar, dar cu siguranță ați gândit-o, pentru că de-abia așteptați să vă întâlniți cu prietenii vineri, sâmbătă sau duminică și să petreceți momente agreabile, ca să vă încărcați bateriile pentru o nouă porție de luni, marți, miercuri și joi. Iată ce activități faine puteți să organizați în weekend, pentru o distracție pe cinste:
Faceți un turneu de jocuri și concursuri haioase

Cel mai haios mod de petrecere a timpului liber alături de prieteni este un festival de jocuri și competiții pe echipe. Astfel vă testați cultura generală, spiritul de competiție, mai schimbați o vorbă și-o glumă la un pahar de bere și ce-i mai important, râdeți pe săturate, cu poftă, ca în urmă cu zece, douăzeci poate chiar treizeci de ani, când v-ați cunoscut și ați devenit prieteni.

Aveți la dispoziție o gamă largă de jocuri de societate pentru adulți, așa că puteți alege tematica preferată, în funcție de vârsta participanților și de pasiunile lor. Combinați mai multe board games, ca să faceți un turneu ce se poate întinde pe toată durata weekendului, iar duminică seară echipa câștigătoare primește un premiu simbolic, pe care îl va pune la bătaie săptămâna următoare, pentru o nouă rundă de confruntări amicale.

Mergeți într-un picnic în parc

Ca să vă aduceți aminte de perioada liceului sau a studenției, faceți un picnic în parc, dacă este vreme frumoasă afară. Luați un coș cu tartine, gustări, câteva beri sau un termos de ceai fierbinte și stați la povești pe bancă, în foișor sau la debarcader.

În funcție de anotimp, puteți muta distracția în bărci, iar dacă-i iarnă, un om de zăpadă este o idee excelentă pentru un proiect în aer liber, între prieteni. Nu doar copiii se distrează când ninge! Merge și-o bătaie cu bulgări, iar armistițiul se semnează la un pahar de vin fiert...

Plimbați-vă prin oraș cu trotinete electrice
Dacă v-ați hotărât să ieșiți din casă, o idee bună este să închiriați niște trotinete electrice și să vă plimbați prin locurile care au o semnificație specială pentru grupul vostru. Amintirile și glumele vor veni de la sine, pentru o atmosferă veselă și destinsă.

Dacă ați epuizat traseele consacrate, încercați aventuri noi, explorând zone pe unde nu ați mai fost de multă vreme și cine se rătăcește va face cinste la primul bar ieșit în cale.

Dansați tango în grădina publică

În multe orașe se organizează activități de weekend în grădini publice, iar printre acestea se numără și cluburi de dans, unde puteți să învățați tango, sau să vă perfecționați tehnica în acest stil deosebit de muzică și mișcare.

Orele petrecute în aer liber în compania ritmurilor argentiniene sunt un preambul perfect pentru o cină la un restaurant bun, unde conversația cu prietenii apropiați va completa o seară deosebită.

Organizați o vizionare maraton a serialului preferat

Dacă nu aveți chef de ieșit în oraș, nu-i nicio problemă. Vă puteți aduna acasă la unul dintre voi și să vă uitați tot grupul de amici la serialul preferat, ore în șir, cât e weekendul de lung. Alegeți sezoanele favorite și revedeți scene memorabile sau încercați serii noi, ca să le vedeți împreună, în premieră, și să comentați acțiunea, personajele, filmările. Vă ocupați pe rând de aprovizionarea cu popcorn, suc și bere, pentru o distracție pe cinste!

Alegeți ce vă place dintre aceste sugestii și organizați activități de weekend alături de prieteni, ca să petreceți ore agreabile în compania persoanelor apropiate și să vă relaxați după o săptămână de muncă.
Facebook ShareTweet
 Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 15:38
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 361 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor