5 modele de rochii xxl pentru sezonul toamna-iarna

Miercuri, 11 Noiembrie 2020, ora 18:08
2431 citiri
5 modele de rochii xxl pentru sezonul toamna-iarna

Doar pentru ca a venit frigul nu inseamna ca poti da uitarii rochile casual pe care obisnuiai sa le porti zi de zi. Trebuie doar sa alegi acele rochii potrivite sezonului, care merg perfect alaturi de un dres gros si ghete.

Chiar daca porti masuri mari la haine este important sa arati bine oricand. Iar acest lucru este foarte simplu daca alegi acele modele care se potrivesc formelor tale. Pe evio.ro vei gasi o multime de modele de rochii marimi mari, in diverite culori si printuri. Alege ceea ce ti se potriveste, accesorizeaza tinuta dupa preferinte si vei obtine un look de invidiat. Iar daca nu ai inspiratie, iti prezentam 5 modele de rochii potrivite pentru sezonul toamna-iarna, pe care le poti purta zi de zi la birou.

Rochie bleumarin cu imprimeu floral

O rochie din crep, care imita denimul, este ideala pentru a fi purtata la birou. Croiul tip clos iti va scoate in evidenta talia, ascunzand in acelasi timp acele parti problematice pe care toate femeile vor sa le acopere. Manecile evazate tip clopot ii dau rochiei un plus de eleganta si rafinament. Acelasi model poate fi gasit si pe nuante e oliv sau bordo.

Rochie bordo, sub genunchi

O rochie casual, de culoare bordo este potrivita sezonului toamna-iarna. Aceasta nuanta iti va lumina chipul si iti va scoate in evidenta toate calitatile. Rochia are maneci lungi si poate fi purtata cu un dres gros, astfel incat nu vei dardai de frig indiferent de temperaturile de afara. Acelasi model de rochie este disponibila pe evio.ro si in nuante de mov-pruna, albastru, bleumarin sau negru.

Rochie eleganta si rafinata

Daca vrei sa intorci toate privirile poti alege acest tip de rochie care, prin croiul in tip clos, dar si prin imprimeul delicat, emana eleganta prin toti porii. Este o rochie de zi, dar poate fi purtata si seara. Manecile evazate, tip clopot, ii ofera rafinament. Asadar, daca vrei o tinuta casual, care sa intoarca toate privirile, aceasta este alegerea perfecta pentru tine.

Rochie delicata pentru femei rafinate

Aceasta rochie este special creata pentru a inspira eleganta, delicatete si rafinament, datorita modelului simplu si a insertiilor de dantela. Rochia tip clos este potrivita pentru o tinuta office, dar poate fi purtata cu orice ocazie. Materialul este delicat, format din vascoza si elastan, fiind potrivit pentru o tinuta de toamna-iarna. Aceasta rochie poate fi gasita si pe negru.

Rochie smart casual

Aceasta rochie neagra cu imprimeuri florare ofera o eleganta aparte. Crosiul in tip clos iti va scoate linia taliei in evidenta, ascunzand imperfectiunile si creand astfel un look perfect. Manecile evazate, tip clopot, completeaza perfect tinuta, facand-o sa para mai rafinata.

Mai multe modele de rochii pentru sezonul toamna-iarna gasesti pe Evio Fashion - Evio.ro. Intra acum pe evio.ro si cauta printre zecilede modele de rochii pe cele potrivite tie.

#lifestyle, #rochii dama , #Stiri Lifestyle