5 produse mult mai simplu de comandat online in aceasta vara

Vineri, 24 Iulie 2020, ora 13:08
1039 citiri
5 produse mult mai simplu de comandat online in aceasta vara
Cumparaturile in varianta lor online au si ele un farmec aparte/sursa foto: https://image.freepik.com/free-photo/front-view-couple-sofa-deciding-what-shop-online_23-2148455073.jpg

In sezonul estival, lista cumparaturilor parca este mai lunga ca oricand.

De la aparate electronice si electrocasnice, pana la produse pentru plaja sau alimente, oamenii aleg sa isi achizitioneze vara tot ceea ce au observat ca le lipseste din gospodarie.

Insa, majoritatea solicitarilor sunt efectuate online, principalele motive ale cumparaturilor pe internet fiind timpul redus, o varietate tot mai mare de produse si posibilitatea de-a compara preturile de la diferite magazine.

Aparitia epidemiei de coronavirus a crescut si mai mult apetitul romanilor pentru cumparaturi online, astfel ca mai bine de jumatate din populatia tarii efectueaza cel putin o data pe luna achizitii de la distanta. Iata care sunt produsele pe care le poti comanda mult mai simplu online, pe timp de vara.

Piscina gonflabila

Distractia tuturor, mari si mici, este asigurata in sezonul cald de o balaceala in piscina. Asadar, daca ai unde sa amplasezi un astfel de produs, comanda o piscina gonflabila de la Auchan si bucura-te alaturi de toti cei dragi de beneficiile pe care ti le ofera.

Stim cu totii ca o baie in bazinele publice reprezinta un risc major pentru sanatate, de aceea este recomandata utilizarea propriei piscine, unde sunt posibile tratarea sau schimbarea apei dupa bunul plac si mentinerea igienei. Iar ca sa-ti fie mult mai usor si sa eviti aglomeratia din magazine, ai posibilitatea de-a comanda online un astfel de produs, plus accesoriile de care ai nevoie.

Crema pentru protectie solara

Indiferent ca mergi la plaja, stai la piscina sau iesi la o plimbare pe munte, vara trebuie sa iei masuri de protectie impotriva razelor ultraviolete. Soarele este extrem de puternic si iti poate provoca arsuri solare sau chiar boli mai grave daca nu te protejezi in mod corespunzator.

Intra pe internet si cauta creme pentru protectie solara cu un SPF mai mare de 12 si foloseste-le oricand, chiar si in intervalul 6.00-10.00 sau dupa ora 17.00, cand este recomandat sa stai la plaja. De asemenea, nu uita ca lotiunea trebuie reaplicata la fiecare 2 ore pentru ca protectia sa fie eficienta.

Frigider

Aparatul electrocasnic nelipsit din niciun spatiu in sezonul estival este frigiderul. Ai nevoie de el in casa, dar si pe terasa sau in alta zona a locuintei, ca sa poti face fata tuturor solicitarilor cand afara este cald.

Vara, cei mai multi oameni isi achizitioneaza un al doilea produs frigorific, pentru a tine bauturile racoritoare la rece. Daca ai nevoie de un nou frigider, fa o comanda online si-l vei primi direct la tine acasa, fara sa-ti mai faci griji de transport.

Lada frigorifica auto

Unul dintre produsele cel mai simplu de cumparat online este lada frigorifica auto. Aproape ca nu poti pleca nicaieri in vacanta fara sa-ti dotezi portbagajul cu un astfel de aparat. Este util atunci cand mergi la mare, daca vrei sa pleci cu cortul la munte ori in cazul in care iti doresti sa petreci o zi la pescuit.

Cu siguranta, pe perioada verii, acesta este elementul ce nu lipseste din nici un autoturism, mai ales ca vremea este atat de calduroasa incat nu putem rezista prea multe ore fara sa ne hidratam.

Accesorii pentru plaja

Zilele insorite de vara ii ne duc cu gandul la mare, piscina si plaja. Daca ti-ai planificat deja vacanta, nu uita sa-ti comanzi si accesoriile necesare pentru un concediu reusit. Ai nevoie de o multime de articole, cum ar fi costum de baie, prosoape pentru blaja, colac gonflabil, slapi sau papuci de baie, geanta de plaja, palarie, sezlong, casa si ochelari de inot.

Si daca te gandesti ca astfel de produse sunt necesare pentru intreaga familie, in mod sigur este mult mai simplu sa le comanzi pe toate chiar din confortul propriei tale case. In acest fel, te vei asigura ca n-o sa uiti nimic si vei evita oboseala generata de mersul in diferite magazine.

Articole vestimentare sau accesorii fashion, smartphone-uri, produse cosmetice ori farmaceutice, mai mult ca sigur lista produselor simplu de comandat online poate continua.

Practic, in prezent ai posibilitatea de a solicita aproape orice iti doresti, fara sa te deplasezi in mod fizic intr-o multime de magazine, iar acest lucru este mai mult decat avantajos, intrucat timpul salvat inseamna mai multa relaxare, distractie si voie buna alaturi de cei dragi.

România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
În 2023, la nivelul Uniunii Europene, 13,4% din rezidenţi au cumpărat online cărţi, reviste sau ziare tipărite şi doar 7,2% din rezidenţii UE au făcut achiziţii online de cărţi...
#internet, #cumparaturi online, #lifestyle, #produse electrocasnice, #produse de plaja , #Stil de viata