Alege Bibs cea mai bună suzetă pentru nou născut

Luni, 05 Decembrie 2022, ora 10:52
814 citiri
Alege Bibs cea mai bună suzetă pentru nou născut
FOTO: bibsworld.com

Printre cele mai preferate mărci de suzete în rândul mămicilor, dar mai ales al bebelușilor se află suzetele Bibs. Suzetele Bibs au un model simplu, minimalist și vin într-o gamă largă de culori. Cel mai important este că suzetele Bibs sunt realizate din material non-toxice.

Atât suzetele din silicon, cât și suzetele din latex sunt din materiale care nu sunt tratate chimic, deci sunt suzete sigure pentru noul născut.

Ce au special suzetele Bibs?

Bibs este o marcă daneză premium pentru bebeluși care a fost înființată în 1978. Ei au creat inițial doar suzete, iar acesta este produsul în care s-au specializat ani de-a rândul. Suzetele Bibs se află printre primele alegeri ale mămicilor. Ce diferențiază suzetele Bibs de alte suzete de pe piață? Ei bine, suzetele Bibs au tetina în formă de cireașă, sunt suzete cu formă rotundă. Suzeta Bibs are forma unei suzete care imită sânul, astfel bebelușul va avea parte de o experiență firească în momentul folosirii acesteia. Mai mult decât atât, suzeta Bibs de pe Melvelo.ro nu lasă urme pe fața bebelușului și vine într-o selecție uimitoare de culori.

Care este diferența dintre dimensiunile suzetei Bibs?

Suzeta Bibs vine în trei mărimi. Chiar dacă suzetele sunt atât suzete din latex, cât și suzete din silicon, tabelul de mărimi este unul clar și ușor de înțeles.

Tabelul de mărimi recomandat pentru a alege suzete Bibs este următorul:

Marimile la suzetele din latex sunt:

suzeta Bibs 0-6 luni (mărimea 1)

suzeta Bibs 6-18 luni sau 6+ luni (mărimea 2)

suzeta Bibs 18+ luni (mărimea 3)

Suzetele din silicon au o singură mărime:

Suzeta Bibs cu o singură mărime: 0-3 ani

sau

Suzeta Bibs 0-6 luni (mărimea 1)

Suzeta Bibs 6-18 luni sau 6+ luni (mărimea 2)

Câte modele de suzete Bibs există?

Gama de suzete Bibs include de la suzeta fosforescentă, suzeta de noapte până la suzete cu design diferit, tip fluture, dantelate, în diferite palete de culori. Sunt nelipsite și cele mai căutate suzete: suzeta rotundă, suzeta simetrică și suzeta ortodontică. Nu te speria daca nu știi ce să alegi, copilul tău îți va arăta singur dacă se simte confortabil sau nu cu suzeta. Suzetele Bibs sunt calitative, suzetele Bibs sunt non-toxice, suzetele Bibs sunt cele mai bune suzete pentru nou născuți, arată bine și sunt accesibile ca preț. Acestea sunt doar câteva motive pentru a alege oricare model de la Bibs. Calitatea produselor este garantată.

Alte informații despre suzeta Bibs

Suzetele Bibs au găuri de aer utile: Găurile de aer de suzetele Bibs vă vor lăsa să vă odihniți liniștiți, asigurându-vă că bebelușul dumneavoastră poate respira ușor. Aceste găuri de aer ajută, de asemenea, la diminuarea iritației pielii.

Cât timp poate fi folosită o suzetă Bibs? Recomandăm înlocuirea ei la fiecare 4-6 săptămâni. Fiți atenți la orice modificări ale suprafeței, modificări ale dimensiunii și formei sau rupturi ale materialului și înlocuiți suzeta Bibs dacă observați orice diferențe.

#suzete, #suzete nou nascuti, #suzete bibs , #Stiri Lifestyle