Audemar Piguet se dezlantuie cu un ceas decorat in mod original: Diamond Outrage

Sambata, 11 Februarie 2017, ora 00:00
4366 citiri
Audemar Piguet se dezlantuie cu un ceas decorat in mod original: Diamond Outrage
Foto: Extravaganzi

Esti in cautarea cadoului perfect pentru ea de Ziua Indragostitilor? In cazul in care bugetul iti permite, nu ar trebui sa ratezi cea mai noua creatie a orologierilor de la Audemar Piguet.

Diamond Outrage este un magnific ceas de dama, in care sclipirea diamantelor este depasita de modul in care imaginatia designerilor a stiut sa aseze pietrele pretioase pe acest accesoriu de lux, remarca Extravaganzi.

Ceasul cu forme extravagante este al treilea dintr-o serie in care orologierii casei Audemar Piguet au incercat sa surprinda in mod inedit farmecul pietrelor pretioase folosite in decorarea accesoriilor feminine.

Forma sa de coroana din diamante se face remarcata imediat si ii da o nota opulenta ceasului Diamond Outrage.

Accesoriul cu infatisare avangardista este oferit in doua modele decorate diferit: cu diamante sau cu safire.

Pietrele pretioase sunt montate pe o bratara din aur alb, cadranul ceasului facandu-se vizibil in mod discret sub padurea de spini stralucitori.

Pretul poate fi aflat intr-unul din magazinele firmei, dar e de asteptat sa nu fie unul accesibil tuturor clientilor, din moment ce versiunea diamantina a ceasului este decorata cu 9.923 de pietre pretioase, in vreme ce numarul safirelor montate pe bratara ceasului este de 11.043.

#ceas lux, #ceas diamante, #ceas Diamond Outrage, #ceas dama Audemar Piguet , #Fashion