Ce modele de geci damă se află în tendințe în acest sezon rece?

Miercuri, 24 Noiembrie 2021, ora 19:39
742 citiri
Ce modele de geci damă se află în tendințe în acest sezon rece?
geci dama FOTO: jojofashion.ro

În prezent, producătorii mondiali de îmbrăcăminte încearcă să se depășească unii pe alții, venind cu noi propuneri de îmbrăcăminte exterioară.

Ce geci damă sunt la modă în sezonul rece? Prin ce ar trebui să fie caracterizate? La ce să fii atentă când le cumperi? Vei găsi răspuns la aceste întrebări în continuare.

Ce să iei în considerare atunci când alegi o geacă damă pentru iarnă?

Se știe de mult timp că modelul de geacă potrivită este elementul de bază al îmbrăcămintei purtate în zilele reci. Prin ce ar trebui să fie caracterizată pentru a-și îndeplini corect funcția? În primul rând trebuie să fie din materiale care să protejeze organismul de frig și să îi ofere o bună reglare termică. Ce țesături merită alese? Printre cele mai recomandate sunt lâna, alpaca și cașmirul. Toamna și iarna, ar trebui să renunți la materialele artificiale, care nu numai că nu vor menține căldura, dar vor face ca pielea să transpire rapid, ceea ce va crește riscul de apariție a potențialelor boli.

Ce alte caracteristici ar trebui să iasă în evidență când alegi o geacă pentru femei de iarnă? În primul rând, confortul și buzunarele adânci. Un alt element important este gluga. Cu cât este mai mare, cu atât va proteja mai bine capul împotriva ploilor neașteptate, vântului și frigului.

Cele mai la modă modele de jachete pentru sezonul de toamnă și iarnă

Știi deja la ce să acorzi atenție atunci când cumperi îmbrăcăminte exterioară. Acum este timpul să cunoști cele mai la modă stiluri din acest sezon.

Geci damă matlasate elegante

Gecile matlasate pentru femei sunt un clasic de mai multe sezoane. Nimic neobișnuit! La urma urmei, se evidențiază de restul cu o eleganță extraordinară. Modelele care se încadrează cu succes în cele mai tari tendințe din aceasta categorie sunt stilurile pana la genunchi, realizate din material strălucitor. Datorită finisajului neobișnuit, se armonizează perfect nu numai cu pantalonii, ci și cu rochii sau fuste elegante. De aceea, sunt perfecte pentru birou și pentru ieșiri în oraș.

Geci damă de iarnă cu blană

Doamnelor cărora le place să iasă în evidență din mulțime ar trebui să opteze pentru geci de iarnă cu blană. Deși de obicei aceste modele nu au glugă, ele protejează în mod adecvat zona gâtului și a capului. Motivul principal sunt gulerele cu blană, care pot fi ridicate, pentru a oferi o mai bună protecție împotriva frigului. Cele mai la modă stiluri de acest tip sunt produse în diferite nuanțe de maro și bej.

Geci de iarnă lungi

Gecile lungi de iarnă pentru femei sunt hitul sezonului de iarnă. După cum sugerează și numele, trăsătura lor caracteristică este lungimea. Cele mai la modă stiluri se termină chiar și în jurul gleznei. Cu toate acestea, doamnele cu statură mică pot opta pentru o alternativă sub forma unei geci până la gambe. Cele mai tari tendințe sunt modelele în tonuri pământii. În acest sezon, străzile vor fi dominate de toate nuanțele de maro, bej, gri, roșu, negru și alb.

Când faci cumpărăturile pentru noua geacă pentru sezonul rece, nu uita că merită să urmărești nu numai tendințele predominante, ci și propriile preferințe și gusturi. Căci doar în acest fel vei reuși să te simți mereu bine în hainele pe care le alegi pentru tine.

#geci dama, #geci , #Stiri Lifestyle