Ce rochii se poarta anul acesta de Revelion?

Joi, 31 Decembrie 2020, ora 18:07
1389 citiri
Ce rochii se poarta anul acesta de Revelion?

Revelionul este una dintre cele mai asteptate petreceri din ani. Este momentul in care ne putem etala in cele mai speciale tinute, putem straluci la propriu si la figurat, cu ajutorul accesoriilor si machiajului bine ales. In ceea ce priveste tinuta, majoritatea femeilor aleg sa poarte rochii in cea mai speciala noapte a anului.

Daca vrei ca anul acesta sa-ti pui in evidenta feminitatea, indiferent de stilul care te caracterizeaza, exista cateva tendinte de care poti tine cont atunci cand alegi din sutele de modele de rochii de Revelion. In cazul in care esti in pana de idei si vrei sa gasesti o optiune de rochie speciala si la un pret accesibil, poti intra pe Foxi, unde gasesti cele mai bune recomandari de rochii pentru toate gusturile.

Descopera ce se poarta anul acesta in materie de rochii de seara, potrivite pentru Revelion si alte idei pentru accesorizare si obtinerea unei tinute cu care sa atragi toate privirile.

Rochia cu paiete

O alegere clasica pentru petrecerea de Revelion, foarte simplu de accesorizat si usor de asortat cu o pereche de stiletto sau sandale, rochia cu paiete te ajuta sa stralucesti. Poti alege dintre rochii cu paiete in nuante inchise, negru, mov sau burgundy, pe care sa le combini cu o pereche de pantofi cu toc aurii sau argintii. La o rochie cu paiete nu ai nevoie de accesorii statement sau opulente. Un lantisor cu un pandativ, un ceas elegant si cateva bratari sunt de ajuns. Intra pe Foxi pentru a descoperi cele mai interesante recomandari de accesorii si bijuterii.

Rochia din dantela

Daca adopti de regula un stil feminin si romantic, o idee de tinuta pentru noapte de Revelion poate fi rochia din dantela. Alba, neagra, pastelata sau in nuante inchise, rochia de dantela se evidentiaza prin rafinament, eleganta si delicatete. Poate fi combinata cu accesorii statement pentru un plus de personalitate si cu o pereche de cizme peste genunchi din piele, pentru o tinuta mai provocatoare. Pe Foxi gasesti cele mai frumoase recomandari de rochii de seara pentru stilul romantic.

Rochia neagra clasica

Nu se va demoda niciodata si este intotdeauna o optiune atunci cand nu ai timp sa elaborezi o tinuta speciala, dar este perfecta pentru un stil mai elegant. Alege un model de rochie neagra scurta sau midi, cu umerii goi sau cu un decolteu atractiv, in functie de cum te simti mai confortabil. Acest tip de rochie iti ofera mai multa libertate in ceea ce priveste accesorizarea, din punct de vedere al volumului si culorilor. Pentru evidentiere poti alege o pereche de pantofi stiletto colorati. Intra pe Foxi pentru cele mai noi modele de pantofi, pe care le poti comanda online.

Rochia cu maneci bufante

Poti alege dintre rochii de seara un model cu maneci bufante, potrivit mai ales pentru silueta tip para, unde este nevoie de mai mult volum in partea superioara a corpului. Un model modern de rochie care confera un aer romantic si jucaus, poate fi pusa in evidenta printr-un colier deosebit, din aur sau argint, o pereche de cercei lungi cu cristale si o niste cizme peste genunchi cu toc. Gasesti o varietate de modele de rochii cu maneci bufante din catifea, tricot sau cu aplicatii de paiete.

Din tipurile de rochii prezentate mai sus cu siguranta macar una se pliaza pe stilul tau personal. Indiferent de rochia pe care alegi sa o porti in noapte de Revelion, nu uita ca accesoriile, pantofii si poseta sunt la fel de importante, pentru a obtine un look impecabil. Intra pe Foxi ca sa afli ultimele tendinte de rochii de seara si de petrecere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rochii Revelion , #Stiri Lifestyle