Cele 10 cămăși pe care fiecare bărbat ar trebui să le aibă

Joi, 28 Aprilie 2022, ora 18:14
507 citiri
Cele 10 cămăși pe care fiecare bărbat ar trebui să le aibă
FOTO: Unsplash.com

Este clar că cămașa este o piesă mult mai mult decât de bază în fiecare garderobă masculină, dar ceea ce uităm uneori este varietatea enormă de stiluri care există și cu ce ocazii să le folosim pe fiecare. Cămășile sunt o piesă foarte versatilă pentru bărbați și pot fi purtate într-o mulțime de combinații și situații diferite. De la job, la o petrecere și chiar un eveniment formal, cămașa este cea care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat modern și stilat. Iată mai jos, deci, care sunt tipurile de cămăși pe este bine să le ai în colecția ta și care te vor „salva” în multe situații.

1. Cămașă albă

O cămașă esențială care te poate servi pentru orice ocazie. Verificați mai presus de toate că gulerul este în stil englezesc, deoarece este un tip de deschidere tradițional, versatil, care arată întotdeauna bine. De asemenea, este bine să aveți mai multe cămăși albe și, bineînțeles, măcar două să fie dintr-un bumbac de calitate superioară.

2. Cămașă albastră

Albastrul, în majoritatea nuanțelor sale, este o culoare care se combină ușor cu toate celelalte nuanțe. Prin urmare, o cămașă albastru deschis nu va fi niciodată prea mult în dulapul tău și va servi drept alternativă la alb. Albastrul se combină, de asemenea, foarte bine cu maro, fiind o combinație modernă, elegantă, care îți va oferi un aspect deosebit.

3. Cămașă cu model în carouri

Acest tip de model este un clasic al îmbrăcămintei bărbătești. Nu este prezent doar pe cămăși, ci și pe paltoane, pantaloni și chiar pălării. Un design infailibil, cu o atingere ușor casual, care va oferi întotdeauna un aspect deosebit. Este recomandat în special în ținutele casual, mai puțin pentru evenimente speciale. Dar dacă ești îndrăzneț, poți oricând să încerci o combinație surprinzătoare.

4. Cămașă cu guler cu nasturi

Cel mai sportiv stil de cămașă, asociat cu jucătorii de polo. În aceast model, gulerul este mult mai flexibil, deoarece are nasturi în partea de jos care sunt atașați de cămașă. Încă de la origini, este un tip de cămașă casual care nu trebuie purtată niciodată cu cravată. Deși, evident, regulile modei sunt acolo pentru a fi încălcate...

5. Cămașă cu model în dungi

Ideal pentru zilele lungi la birou sau dacă vrei să ieși în evidență. Alegeți între dungile subțiri sau dungile romane mai late. În cazul în care doriți să combinați cămașa cu dungi cu o cravată, asigurați-vă întotdeauna că modelul cravatei este diferit de cel al cămășii.

6. Cămașă cu micro model

Ai grijă la cămășile cu modele mici, deoarece te poate face să arăți mai lat decât ești. Dar dacă sunteți într-o formă bună, nu ezitați să purtați unul cu un model clasic precum paisley. Modelele micro creează un efect vizual unic, deci nu vă feriți de ele.

7. Cămașă cu mânecă scurtă

Pentru zilele caniculare în care vrei să te simți mai răcoros și mai confortabil, optează pentru o cămașă cu mânecă scurtă. Închide primul nasture al cămășii pentru a adăuga o notă de stil ținutei tale.

8. Cămașă cu model fantezie

Nu numai cravatele au modele jucăușe, este din ce în ce mai frecvent să găsiți cămăși cu modele de animale, flori și chiar personaje de desene animate. Acestea sunt articole vestimentare total informale care adaugă distracție zi de zi.

9. Cămașă din denim

Trebuie să știi întotdeauna regula pentru a ști să o încalci, de aceea o cămașă casual din denim poate fi purtată cu un costum. Desigur, atâta timp cât îl combini cu accesoriile potrivite, cum ar fi o clemă de cravată, o batistă și cravata esențială.

10. Cămașă smoking

Încheiem cu un tip de cămașă pe care o vei purta doar la ocazii speciale. Atâta timp cât faceți cea mai corectă alegere, trebuie să aveți în vedere că trebuie să fie întotdeauna albă, cu guler tip porumbel, pe lângă faptul că are găuri pentru butoni.

#camasa, #camasa barbati , #Stiri Lifestyle