Cele mai bune 5 moduri de a purta un hanorac pentru damă

Marti, 19 Aprilie 2022, ora 16:53
496 citiri
Cele mai bune 5 moduri de a purta un hanorac pentru damă
FOTO: bolf.ro

Hanoracele ocupă topul articolelor vestimentare preferate de femei și bărbați deopotrivă, indiferent de sezon. De aceea, ți-am pregătit un ghid simplu ca sursă de inspirație pentru combinații stilistice în care să incluzi hanoracele.

Hanoracele, vedetele combinațiilor stilistice feminine

Deși hanoracele au fost folosite inițial pentru sport, purtarea lor a fost adoptată de culturi precum hip-hop, skateboarding, iar azi apar inclusiv pe podiumurile de modă.

Pentru femeile moderne de azi, hanoracele sunt o completare a garderobei zilnice, precum sunt și tricourile albe, jeans clasici sau jacheta din denim. Aparent, hanoracele adaugă o notă masculină ținutelor dar dacă știi cum să le porți, fii sigură că vei obține outfit-uri care îți pun în valoarea feminitatea. Intră pe https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-femei_Bluze_Hanorace-34843.html și descoperă modele de hanorace chic pentru ținute care să îți reflecte personalitatea.

• Hanorace scurte

Te pregătești pentru o seară în oraș? Îmbracă un hanorac scurt, o pereche de blugi skinny și subliniază-ți silueta cu ajutorul tocurilor.

Pentru zilele friguroase, pune deasupra un palton lung, pantaloni skinny, o geantă și niște cizme din piele neagră.

Alege pentru o fustă mini un hanorac negru simplu sau cu fermoar. Un hanorac fără glugă sau fermoar se așază bine cu pantaloni scurți și pantofi sport. Pentru un plus de feminitate, poți înlocui adidașii cu o pereche de pantofi cu toc. Mergi mai departe și accesorizează-te cu o pereche de cercei mari rotunzi și folosește rujul tău preferat roșu.

• Hanorac și trench lung, uni

Ținutele monocrome sunt la modă și anul acesta. Optează pentru o nuanță care îți scoate în evidență ochii și tonul pielii. Îmbracă deasupra un trench lung și o pereche de pantaloni din același registru cromatic. Dacă nu te-ai decis ce să încalți, o pereche de botine sunt o alegere inspirată.

• Hanorace și salopete oversized

O ținută lejeră, simplă și comodă, în care poți include o salopetă supradimensionată din blugi sau material raiat. O pereche de ochelari de soare ovali pot adăuga o tușă finală outfit-ului tău, ideal pentru plimbări, ieșiri în parc alături de copii sau pentru sesiuni de shopping.

• Hanorace pentru ținute de birou sau întâlniri

Cine și-ar fi putut imagina vreodată că un hanorac se poate integra cu succes în moda office? Dacă ești reținută și nu știi exact cum să combini stilurile pentru un rezultat reușit, atunci alege un hanorac simplu și un sacou. Mergi și mai departe adăugând ținutei o pereche de pantaloni negri și pantofi stiletto.

Dacă vremea este neprietenoasă, atunci mizează pe asortarea unui hanorac monocrom, cu o pereche de colanți negri și un palton, sau trenci pe deasupra. În zilele cu soare, poți opta pentru o fustă în loc de colanți și o jachetă de piele peste hanorac.

• Hanorace supradimensionate

Mărimea acestui articol îi oferă un aer aparte. Un hanorac oversized poate fi purtat ca atare, pe post de rochie, alături de o pereche de cizme peste genunchi pentru un aspect tineresc. Pentru școală, îmbracă o pereche de colanți negri sau pantaloni skinny și încalță o pereche de pantofi sport înalți.

Cu aceste idei de a purta hanoracele, vei arăta grozav atât la birou sau școală, cât și în medii informale. Tot ce trebuie să faci este să profiți de zecile de combinații cu această piesă vestimentară și să adaugi la final tușa ta personală.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#haorac dama , #Stiri Lifestyle