Centrul Fericirii Bucuresti intra in reteaua de centre de estetica & wellness FIT4YOU

Joi, 09 Ianuarie 2020, ora 12:47
2862 citiri
Centrul Fericirii Bucuresti intra in reteaua de centre de estetica & wellness FIT4YOU

Florina Onetiu, actionarul majoritar al Centrului Fericirii, primul centru de transformare integrativa din Romania, anunta vanzarea majoritatii partilor sociale catre reteaua de centre de estetica & wellness FIT4YOU.

Inaugurat in anul 2015 Centrul Fericirii a adus pe piata de wellbeing din Romania un concept nou, unic, care a generat o cifra de afaceri care l-a plasat in top companii din industrie.

In patru ani de zile Centrul Fericirii a inregistrat o crestere constanta a cifrei de afaceri ajungand sa finalizeze anul 2019 cu o cifra de afaceri de peste 2 milioane de lei.

Cu peste 10.000 de clienti care au trecut pragul Centrului Fericirii si o profitabilitate neta de 20%, cu sisteme de lucru la standarde internationale- manuale de proceduri operationale, procese automatizate prin softuri informatice, actionarii Centrului Fericirii au decis sa uneasca performanta si pionieratul din industrie cu experienta, istoria si performanta unui alt jucator mare de pe piata de estetica & wellness, FIT4YOU.

"Centrul Fericirii a adus starea de bine promisa pentru mii de oaspeti in acesti ani. Pentru a duce visul mai departe si a excela in servisarea a cat mai multor consumatori de stare de bine, am decis sa vand majoritatea partilor sociale ale business-ului catre FIT4YOU pentru a dezvolta un loc de excelenta in Romania prin unirea a doua entitati puternice in industrie care vor aduce, in final, cea mai mare valoare adaugata consumatorului de estetica & wellness din Romania. Brandul Centrul Fericirii va trece printr-o perioada de rebranding. Zona de B2C (business to consumer) se va trasnforma in cateva luni in FIT4YOU. Brandul Centrul Fericirii va ramane pentru a deservi clientii de programe online si pentru B2B (programele de corporate)", a declarat Florina Onetiu, fondator Centrul Fericirii.

Noul actionariat va pastra aceleasi zone de servicii integrate in cadrul Centrului Fericirii, care se va transforma in cateva luni in FIT4YOU:

  • Zona Wellness cu remodelare corporala si estetica faciala ca: slabire localizata, eliminare celuita, tonifiere, detoxifiere, epilare definitiva, estompare vergeturi, relaxare, tratamente faciale lifting & antiage
  • Zona Specialisti cu kinetoterapie, psihoterapie, nutritie, estetica medicala, biorezonanta, coaching;
  • Zona de Antrenamente specifice cu antrenor personal;
  • Zona de Lounge cu sucuri si produse de ingrijire.

Centrul cu noul actionariat va fi imbunatatit cu aparatura de ultima generatie, cu servicii de estetica precum epilare definitiva, tuneluri detox, aparat performant de hidrocolonoterapie, aparate pentru estetica faciala.

In plus, centrul aduce un concept inovativ prin servisarea clientilor cu meniuri complete pentru intreaga zi, sanatoase si gustoase, realizate de nutritionisti, livrate direct acasa sau la birou. Astfel clientii castiga timp, mananca sanatos, echilibrat si se simt bine.

Cu acest suflu nou si unind doua echipe performante, noul centru promite sa aiba solutia completa pentru starea de bine a oricarui bucurestean, si nu numai.

"Activez in industria de estetica & wellness de peste 6 ani. Fit4You reprezinta o retea de centre de estetica & wellness dotate cu cele mai noi tehnologii, intotdeauna orientate spre a aduce clientilor cele mai eficiente variante de tratamente pentru a obtine rezultatele dorite. Intotdeauna am apreciat conceptul si performantele Centrului Fericirii si, impreuna cu tot ce au creat ei ca sisteme de lucru si management, sunt convins ca vom construi cea mai performanta retea de estetica & wellness din Romania. Impactul pe care il urmarim va sustine atat consumatorul final, dar si evolutia si profesionalizarea industriei de wellness din Romania", a declarat Mircea Branzei, fondator FIT4YOU.

Centrul Fericirii- Fit4YOU se afla pe strada Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, EKA BUSINESS CENTER. Mai multe informatii gasiti pe: www.fit4you.ro si pe www.centrulfericirii.ro.

#Centrul Fericirii Bucuresti, #wellness FIT4YOU , #Stiri Lifestyle