Cum accesorizezi tinutele office cu bratari personalizate?

Joi, 10 Decembrie 2020, ora 19:17
773 citiri
Cum accesorizezi tinutele office cu bratari personalizate?

I s-a intamplat aproape oricui sa piarda zeci de minute intrebandu-se daca accesoriile pe care isi doreste sa le poarte la birou sunt sau nu potrivite. Adevarul este ca stilul pe care il alegi pentru orele de lucru variaza in functie de tipul de munca pe care il faci.

Totusi, vestea buna este ca exista bratari personalizate care pot fi purtate in orice situatie, inclusiv la munca, in timpul sedintelor de la birou sau atunci cand mergi la un interviu pentru un nou job.

Atunci cand alegi bijuteriile pe care le vei asorta la tinuta aleasa pentru ziua respectiva, este bine sa te orientezi dupa raspunsul la urmatoarele intrebari. Asadar, iata un scurt ghid despre cum ar trebui sa accesorizezi outfitul de la munca cu bratari personalizate!

Care este jobul tau?

Desi acest aspect poate fi trecut cu vederea foarte usor, este important sa iti accesorizezi tinutele in functie de tipul de job pe care il ai sau de activitatea pe care o vei desfasura in ziua respectiva. De pilda, daca vei efectua lucru manual, precum gradinarit sau pictat, este recomandat sa te indrepti spre bratari personalizate cu snur, acestea fiind extrem de rezistente si practice.

In schimb, daca tii o prezentare sau ai o intalnire importanta, ar trebui sa optezi pentru bijuterii din argint sau placate cu aur care sa aiba un talisman simplu, dar de efect. O astfel de bratara ar fi cea cu semnul infinitului, care este destul de discreta pentru a nu atrage toata atentia asupra sa, insa este suficient de eleganta pentru a te ajuta sa te simti increzatoare.

Bijuterii discrete sau masive?

Desi raspunsul la aceasta intrebare variaza in functie de stilul tau, exista cateva situatii care ar putea sa te indemne sa optezi pentru bijuterii de o anumita dimensiune. De pilda, daca lucrezi cu copii, este recomandat sa te indrepti spre bratari personalizate de dimensiuni reduse, care sa nu le distraga atentia celor mici.

Pe de alta parte, daca jobul tau implica multe meetinguri si intalniri cu potentiali colaboratori, poti sa iti accesorizezi tinutele office cu bijuterii colorate, care sa intre in categoria de bijuterii statement, care spun mai multe despre cine esti tu si care este personalitatea ta.

La fel de important este sa alegi accesorii confortabile, care sa nu te incomodeze la locul de munca. Bratarile personalizate din colectia magazinului online BijuBOX.ro au un sistem de inchidere discret si sigur, care nu incomodeaza in timpul purtarii.

Cum alegi bijuterii de bun gust, care sa iti permita sa iesi in evidenta?

De cele mai multe ori, cand te gandesti la accesoriile pe care sa le asortezi la tinutele office, ai dori sa gasesti piese elegante, de bun gust, care sa te ajute sa te faci remarcata fara sa fii extravaganta. In acest caz, poti opta pentru una dintre bijuteriile personalizate din catalogul magazinului BijuBOX.ro.

Fiecare accesoriu din aceasta colectie este unic din moment ce va fi personalizat de catre tine. Poti opta pentru bijuteriile personalizate cu numele tau, pentru cele cu un talisman in forma de trifoi cu patru foi, cu inimioara, cu fluturas si multe altele. Graveaza un mesaj unic pe bratara aleasa si te vei simti excelent de fiecare data cand porti accesoriul tau preferat!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bratara, #accesorii, #bijuterii , #Stiri Lifestyle