Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Lifestyle > Stiri Lifestyle
A   A   A

Cum alegi cele mai bune echipamente, soluții și servicii de printing pentru afacerea ta

Cum alegi cele mai bune echipamente, soluții și servicii de printing pentru afacerea ta
printing FOTO: pixabay.com
Atunci cand afacerea ta are nevoie de servicii de printing vorbim, mai exact, despre necesitatea echipamentelor de birou, a celor de productie sau, in majoritatea cazurilor, a ambelor.
Echipamentele de birou sunt, in acest caz, imprimante multifunctionale care incorporeaza numeroase optiuni intr-un aparat compact, simplu de folosit si care tine pasul cu business-ul tau. Aceste dispozitive sunt utile in orice birou, indiferent de activitatea firmei. Echipamentele de productie, pe de alta parte, sunt acele aparate folosite pentru personalizarea diferitelor produse, precum tricouri, prosoape si alte obiecte. Ambele variante sunt oferite de compania ROEL, iar in continuare iti explicam cum alegi cele mai bune echipamente, solutii si servicii de printing pentru afacerea ta.

Alege in functie de cerintele firmei

Gandeste-te aici nu doar la imprimare, copiere si scanare. Pe langa aceste functii, trebuie sa iei in considerare si un workflow simplificat, managementul actelor, al obiectelor care sunt printate, dar si la reducerea consumului de hartie si plastic.

Stabileste un volum estimativ lunar sau saptamanal de tiparire, scanare, copiere, imprimare etc. Noteaza perioadele de varf in care aparatele vor fi folosite mai intens decat in restul anului. Decide daca ai nevoie si de imprimare color sau doar alb-negru.

Ia in calcul suportul oferit de furnizor
Atunci cand investesti in echipamente de birou sau de productie, suportul din partea furnizorului este foarte important. Compania de la care achizitionezi aparatura si serviciile respective iti poate oferi solutii eficiente de optimizare, de inlocuire a dispozitivelor in cazul unor defectiuni inopinate (mai precis, oferirea unei garantii) si de reducere a consumului resurselor.

Un semn ca ai ales un partener bun este faptul ca acesta isi modifica abordarea in functie de nivelul de dezvoltare al afacerii tale. Cateva exemple de servicii sunt sistemele de raportare si administrare, service-ul on-site si remote, diagnosticul si ajutorul in comandarea consumabilelor.

Usurinta cu care vei putea folosi echipamentul

Pentru a utiliza echipamentul vei avea nevoie de putin training, acces rapid la documentatie si suport, precum si de o interfata intuitiva a dispozitivului. De exemplu, cele mai noi modele de imprimante multifunctionale sunt prevazute cu o interfata de tip tableta, care te lasa sa customizezi aplicatiile pentru uz recurent cu un singur swipe sau o simpla atingere.

Tot aici putem vorbi si despre conectivitatea la mobil si la cloud, conectivitate ce permite lucrul remote. In acest fel, aplicatiile devin scurtaturi pentru imprimare, distribuire, descarcare si scanare a documentelor de oriunde te afli. Este esential ca interfata aparatului sa fie intuitiva si sa-ti fie asigurat training pentru a invata sa folosesti corect echipamentul.

Parcurgand textul de mai sus si urmand sfaturile prezentate, te asiguri ca produsele si/sau serviciile achizitionate se bazeaza pe o analiza realista si obiectiva a nevoilor companiei tale.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 10 Decembrie 2021, ora 16:27
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 567 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor