Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Lifestyle > Stiri Lifestyle
A   A   A

Cum să identifici un talisman original Pandora?

Cum să identifici un talisman original Pandora?
FOTO: Shutterstock.com
Bijuteriile Pandora sunt mai mult decât simple accesorii pentru femeile din lumea întreagă. Acestea știu ca asemenea piese, realizate cu deosebită atenție la detalii, au darul de a le trezi emoții aparte și de a crea amintiri de neuitat. Designerii care creează astfel de brațări, talismane și charm-uri sunt își dedică întreaga activitate în a realiza piese unice, care reflectă un stil individual, plin de personalitate al celor care le poartă.
Pentru că aceste bijuterii originale pot fi de multe ori confundate, își dezvăluim mai jos trei metode care te vor ajuta să identifici ușor un talisman Pandora autentic.
Veridicitatea materialelor
Pandora este un brand de bijuterii născut cu mai bine de 30 de ani în urmă în Danemarca. Istoria sa este despre cea a unei companii ce creează produse cu caracteristici distinctive, și care, în doar câțiva ani, a avut o evoluție excepțională.

Astfel, de la un mic bijutier danez local, Pandora a devenit rapid o companie lider mondial și vânzări în peste 100 de țări, la ora aceasta fiind cel mai important producător de astfel de creații unice.

Cu fiecare bijuterie, designerii Pandora vor să spună o poveste unică, ce poate să trezească emoții și să sensibilizeze. Astfel, eforturile lor se îndreaptă și spre alegerea celor mai bune materiale pentru a realiza creațiilor lor aparte.

Toate inelele, brățările și talismanele Pandora originale sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, adică argint 925 ori un aliaj metalic unic, placat cu aur roz de 24 de carate. Vei ști să identifici o bijuterie autentică de acest fel dacă vezi inscripționat un astfel de marcaj sau logo-ul brandului pe fiecare dintre piesele pe care le achiziționezi, atunci când vrei să-ți oferi ție sau unei persoane dragi un cadou special.
Elementele atent finisate
Un alt element care te va ajuta să identifici piesele originale Pandora sunt atenția specială acordată finisajelor. Rafinate până la cele mai mici detalii, brățările și cele mai populare talismane Pandora sunt realizate în urma unei împletiri între măiestria tehnicilor tradiționale și tehnologiile moderne.

Fiecare piesă autentică, fie că este vorba de charm-uri de argint decorate cu cristale Murano, de simboluri din colecțiile Moments sau de inele decorate cu pietre strălucitoare din colecțiile Pandora Timeless, este finisată până în cele mai mici detalii, pentru a pune cât mai bine în valoare pe cea care le poartă și a-i reflecta individualitatea.
Simbolurile aparte
Orice femeie își poate evidenția personalitatea cu ajutorul bijuteriilor Pandora. Acestea sunt concepute în așa fel încât fiecare femeie să le poată purta în funcție de preferințe și de stilul individual.

Altfel, elementele exclusive, finisate manual, dar și simbolurile deosebite reprezintă tot ceea ce fac o persoană să fie unică, aparte. Dacă ești o romantică și o visătoare, îți poți alege pandantive cu mesaje despre importanța familiei sau a prieteniei, pentru a arăta tuturor cât de importante sunt pentru tine aceste lucruri pe care le iubești și le vrei aproape de inima ta.

Dacă ești o persoană ambițioasă, optează pentru talismane care te vor ajuta să păstrezi în amintire cele mai prețioase momente ale realizărilor tale de excepție.

Astfel de simbolistici aparte evoluează și ele odată cu cea care le poartă, deoarece pe măsură ce personalitatea ta devine mai complexă, colecția ta de bijuterii Pandora poate deveni și ea la fel de bogată.

Alege să te pui în valoare cât mai bine cu ajutorul unor astfel de bijuterii, talismane și pandantive originale!
Facebook ShareTweet
 Luni, 23 Ianuarie 2023, ora 18:36
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 261 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor