Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Lifestyle > Stiri Lifestyle
A   A   A

Ghid practic de cadouri. Bijuterii fine din aur care să te inspire

Ghid practic de cadouri. Bijuterii fine din aur care să te inspire
bijuterii aur FOTO: ionastore.ro
Ești în căutarea unui cadou deosebit pentru o femeie dragă? Îți dorești o bijuterie deosebită pe care să o poarte toată viața? Vezi mai jos recomandările noastre de cadouri.
Ghid practic de cadouri. Bijuterii aur:

  • Bijuterii cadou pentru adolescente. Cadouri la majorat
  • Bijuterii cadou pentru iubită/soție
  • Bijuterii cadou pentru soră sau cea mai bună prietenă
  • Bijuterii cadou pentru micuțe domnișoare

Am grupat recomandările în funcție de relația pe care o ai cu posesoarea cadoului sau de etapa de viață (de pildă, propunerile de cadouri pentru majorat). Toate sugestiile noastre au la bază feedback-ul clientelor IONA și experiența acumulată după sute de cadouri reușite.

Dacă simți că nu te regăsești în aceste propuneri, te rugăm să ne contactezi și te vom ajuta cu drag, cu propuneri personalizate.

Vezi mai jos bijuterii cadou pentru femei, care să te inspire!

Bijuterii cadou pentru adolescente. Cadouri la majorat

De regulă acest moment important din viața unei adolescente este marcat de cei apropiați printr-un set de bijuterii fine din aur.

Ce bijuterii – cadou îți recomandăm la majorat?

  • Seturile de cercei și lănțișoare cu pandantive din aur alb.
  • Cele mai solicitate bijuterii sunt cele cu design modern și cu mici diamante clasice, de exemplu cercei din aur alb. Poate fi chiar primul EI diamant și cu siguranță un cadou pe care să și-l amintească.
  • Seturile de cercei și coliere lungi din aur roz.
  • Datorită nuanței delicate și elegante, aurul roz este preferatul părinților atunci când aleg un cadou deosebit pentru adolescenta lor. Colierele lungi din aur roz se combină perfect cu rochiile de seară de la majorat.

Ce bijuterii să nu îi faci cadou?

Brățările fine din aur. La această vârstă preferă ceasurile sau brățările mari din argint pe care să adauge pandante noi. Din ce am observat noi, adolescentele nu se împacă bine cu brățările fine și subțiri, dar există și excepții. Dacă nu ești sigur(ă) de alegere și nu vrei să îi strici surpriza, atunci vezi ce poartă cel mai des sau sun-o pe prietena ei cea mai bună. Înainte să comanzi, verifică alegerea din mai multe surse.

Pentru mai multă inspirație, vezi secțiunea noastră dedicată: Cadouri pentru adolescente.

Bijuterii cadou pentru iubită / soție

Ocaziile pentru cadouri sunt foarte diverse: de la zile de naștere, Crăciun, 01-08 Martie și până la aniversarea relației voastre. Desigur și bugetul tău diferă în funcție de importanța momentului, așa că este greu de stabilit „un cadou universal valabil”.
Ce am constatat noi însă este că domnii aleg să înceapă cu un colier din aur și să continue să întregească setul cu cercei din aur, brățări și inele din aur, la fiecare ocazie în parte.

De ce un colier din aur? Pentru că este un cadou valoros pe care o femeie nu și-l cumpără singură prea des. Un colier de aur nu este schimbat atât de des în funcție de ținută sau de starea de spirit, așa cum se întâmplă în cazul cerceilor sau brățărilor.

De aceea, alege-i un colier din aur cu un simbol modern, cu care ea să rezoneze. Alege-i un simbol drag, pe care să-l poarte zi de zi!

Pentru mai multă inspirație vezi și secțiunea noastră dedicată: Cadouri Aniversare.

Bijuterii cadou pentru soră sau cea mai bună prietenă

Vrei să îi arăți cât de mult o iubești, dar nu ai la dispoziție întotdeauna un buget atât de mare cât să îi faci cadouri prețioase?

Nu-i nimic, începe cu o brățară din aur pe șnur. Acesta este cel mai comandat cadou pentru surori sau cele mai bune prietene, uneori (când relația este foarte bună) una și aceeași persoană.

Poți să-ți faci și ție un cadou deosebit și să-ți iei aceeași brățară din aur pe șnur, pe care să o gravezi cu un mesaj cu însemnătate pentru voi: să fie un fel de “sisters bracelet”.

Pentru mai multă inspirație, vezi secțiunea dedicată: Cadouri Ziua Unei Prietene.

Bijuterii cadou pentru micuțe domnișoare

Pentru fetițele de peste 5 ani, aflate la vârsta magică a descoperirilor îți recomandăm cerceii de copii, din aur și cu prindere securizată.

Dimensiunile cerceilor sunt adaptate vârstei, iar design-ul ne încântă și pe noi, ca adulți: cercei în formă de stele magice, planete și galaxii, flori fantastice și forme care amintesc de pasiunile copilăriei.

Întreaga selecție de cadouri pentru mici și mari este aici: Inspirație Cadouri.

Sperăm că te-a ajutat articolul nostru. Suntem aici oricând ai nevoie să te consulți cu cineva! @iona_jewelry #makegoldcoolagain #qualitynotquantity
Facebook ShareTweet
 Luni, 11 Octombrie 2021, ora 14:20
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 208 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor