Magazinul de mobilier de birou nr. 1 din Romania reinventeaza livrarea unui dulap metalic!

Marti, 01 Septembrie 2020, ora 10:33
1098 citiri
Magazinul de mobilier de birou nr. 1 din Romania reinventeaza livrarea unui dulap metalic!

Un dulap metalic reprezinta unul dintre cele mai utile si versatile articole de mobilier de birou, putand gazdui obiecte de la bibliorafturi si desene/harti pana la medicamente, scule si unelte.

Un furnizor profesionist, asa cum este OfficeClass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si mobilier de birou nr. 1 din Romania, are in oferta sa numeroase modele: pentru scule/unelte, substante periculoase, medicamente si instrumentar medical, obiecte de curatenie, desene/harti, dar si ignifuge sau cu usi glisante. Indiferent ce ai alege, ai certitudinea unui produs fiabil, rezistent, cu o durata mare de viata si asigurat de o garantie indelungata.

Totusi, tinand cont de dimensiunile unui dulap metalic, care la OfficeClass.ro pot ajunge chiar si pana la 1.800x450x2.500 de milimetri (un volum de 2,02 metri cubi), livrarea si montarea acestuia se pot dovedi operatiuni destul de dificile. Din fericire, magazinul online nr. 1 din Romania iti aduce majoritatea modelelor gata asamblate, iar recent a reinventat si procesul de livrare.

"Important! Datorita sesizarilor dumneavoastra cu privire la modul defectuos de manipulare si livrare de catre firmele de curierat, venim in intampinarea dumneavoastra cu o solutie de ambalare optionala, suplimentara fata de cea a producatorilor (contra cost), solutie care ne dorim sa reduca semnificativ numarul incidentelor neplacute", se arata pe site-ul OfficeClass.ro.

Astfel, in cazul in care doresti sa comanzi un dulap metalic si vrei sa te asiguri ca acesta va fi livrat in cele mai bune conditii, poti alege ambalarea optionala cu polistiren de 2 centimetri sau transport dedicat, la pretul de 44,09 lei per dulap, fara TVA.

Mai mult decat atat, trebuie sa stii ca livrarea acestor produse voluminoase, atat in Bucuresti si judetul Ilfov, cat si in peste 5.000 de localitati din tara este gratuita si se realizeaza in maximum 24-48 de ore!

Iata, in continuare, cateva modele de dulapuri de la OfficeClass.ro, in functie de scopul principal pe care il deservesc:

Dulap metalic pentru unelte si scule - pret 592,25 de lei

Acest dulap are dimensiunile de 500x450x1.000 de milimetri, este fabricat in Italia si dotat cu usi ranforsate si balamale interne antifurt. Prevazut cu o polita interioara, dulapul este tratat cu vopsea acrilica ignifuga, rezistenta la coroziune.

Dulap metalic pentru substante toxice - pret 3.001,29 de lei

Modelul de fata are incuietoare de siguranta cu inchidere in 3 puncte (cu 2 chei) si usi cu perforatii pentru aerisire. Colorat in galben strident, acest dulap este prevazut cu 4 rafturi cu protectie si pereti laterali din tabla rezistenta la acid.

Dulap pentru medicamente si instrumente medicale - pret 1.601,85 de lei

Acest dulap este construit pe o structura din otel, cu o grosime de 0,7 milimetri, si are 2 polite metalice reglabile pe inaltime in partea superioara si o polita in partea inferioara. In ceea ce priveste usile, 2 dintre ele sunt din sticla, iar 2, metalice, toate cu incuietoare.

Dulap pentru obiecte de curatenie - pret 662,22 de lei

Nu in ultimul rand, acest dulap pentru obiecte de curatenie are spatiu dedicat pentru mop si galeata/matura, este dotat cu oglinda in partea interioara a usii si porteticheta. Dulapul pentru obiecte de curatenie are o usa dublu ranforsata, dotata cu fante de aerisire in partea inferioara, si sistem de inchidere sus-jos (in 3 puncte).

#dulap, #metalic, #livrare , #Stiri Lifestyle