O consola de buzunar

Marti, 20 Iulie 2021, ora 18:07
315 citiri
O consola de buzunar
FOTO: Card Avantaj

Uneori avem nevoie sa luam o pauza de la stresul cotidian si sa facem o scurta plimbare in taramurile fictionale. Fie ca e vorba de o carte, un film bun sau, de ce nu, de un joc video. Venim astazi cu o recomandare de consola pe care o poti lua oriunde ca sa te bucuri de un moment de ragaz si o poti plati in rate fara dobanda la eMAG*.

Nintendo Switch Lite este foarte compacta si usoara. Aceasta cantareste aproximativ 300 de grame. Stocarea interna este de 32 GB, dar se poate extinde pana la 2 TB cu ajutorul unui card. Bateria tine pana la 7 ore, dar se consuma diferit, in functie de activitate, jocuri. Ce e cool e ca nu te obliga sa ai mereu un ecran in apropriere, intrucat are propriul ei display. Si spre deosebire de versiunea initiala, adica Nintendo Switch, aceasta nu este construita pentru a putea fi conectata la TV. Te poti juca stand intins pe covor, pe scaun in balcon sau in timp ce esti pe drum, ca pasager.

Daca nu ti-ai planificat inca o vacanta pe o insula indepartata, ai putea pe moment sa te bucuri de o experienta similara in Animal Crossing. In acest joc poti sa te relaxezi explorand, pescuind, construind mobila si tot felul de alte activitati. Atunci cand e seara in realitate, e seara si pe insula, detaliu care face lucrurile mult mai placute.

Cu o pereche de controllere wireless, ai putea sa te mai joci in multiplayer Overcooked. Acest joc aproape absurd este incredibil de distractiv, timpul trecand pe langa tine in timp ce te bucuri de el. Trebuie sa cooperezi cu un amic sau mai multi pentru a gati diverse retete si a le servi mai departe. Necesitand viteza unor bucatari profesionisti, limita de timp impusa pentru a obtine un scor cat mai mare va oferi o experienta plina de adrenalina si amuzament.

Daca si tu ai copilarit urmarind desenele din seria Pokemon, sigur te vei bucura sa faci o plimbare prin acest taram fantastic. E ceva in culorile si atmosfera acestei serii care reuseste mereu sa aduca un sentiment de nostalgie si fericire. Asa ca poti porni energic in aventura cu doua jocuri suberbe: Pokemon Sword si Pokemon Shield.

O consola te poate face mai fericit, intrucat participi activ la povestea pe care o urmaresti. Foloseste un card bun precum CardAvantaj pentru a cumpara consola care-ti place!

*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca. Pentru o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.

#card avantaj, #consola, #rate fara dobanda , #Stiri Lifestyle