Pantofi eleganți pentru munca de birou - Propunerile noastre

Marti, 14 Iunie 2022, ora 19:26
569 citiri
Pantofi eleganți pentru munca de birou - Propunerile noastre
FOTO: ccc.eu/ro

Indiferent că stilul vestimentar care te caracterizează este cel elegant sau cel casual, pentru fiecare ocazie trebuie să alegi pantofii potriviți. O ținută de oraș sau ocazia unei ieșiri în vacanță, oricare dintre acestea necesită alegerea unor pantofi bărbătești potriviți. Dar ce vei alege pentru munca de birou? Ce pantofi sunt potriviți în acest sens pentru completarea ținutelor în care să te simți confortabil, dar să ai în același timp un aspect office? Iată câteva dintre propunerile noastre.

Pantofi casual pentru serviciu – ce alegeri sunt potrivite?

Look-ul casual a devenit din ce în ce mai răspândit în rândul celor care prestează munca de birou în ultimii ani, iar tendința pare să fi prins bărbații de toate vârstele. Cu toate acestea, ținuta pentru serviciu nu este aceeași cu ținuta pe care o vei avea atunci când stai acasă sau când ieși în parc cu prietenii, așadar este important să găsești echilibrul perfect între un look relaxat și unul profesional. Altfel spus, este nevoie să găsești articolele necesare pentru a putea reprezenta stilul business casual, un stil elegant, dar în același timp extrem de confortabil.

Dacă nu știi încă ce alegeri sunt potrivite pentru un look business casual, îți putem spune momentan ce să nu faci. Nu alege pantofii sport pe care îi folosești la antrenamentele sportive, și nici șlapii. Nici espadrilele nu sunt atât de potrivite, însă există modele de espadrile din piele care pot fi purtate cu succes la birou.

Pantofii richelieu, pantofi perfecți pentru ținute formale

Dacă munca ta birou tinde mai degrabă spre lumea afacerilor, atunci este mai mult ca sigur că ai nevoie de o pereche de pantofi barbatesti eleganți care să completeze ținuta formală bine aleasă. Așadar, ai șansa de a alege o pereche de pantofi richelieu pentru ocazii speciale de genul ceremonii, interviuri, întâlniri importante cu clienții și altele asemenea. Unii pantofi care sunt cunoscuți sub această denumire sunt realizați din piele netedă, alții din piele de nubuc și au un aspect ușor decolorat, cum este cazul pantofilor brogues. Cu cât culoarea acestora este mai închisă, mai accentuată, cu atât aspectul va fi mai elegant, mai formal.

Pantofii brogues sau pantofii derby, pantofi perfecți pentru munca de birou

Deși se încadrează în același tipar al pantofilor eleganți, potriviți pentru completarea unor ținute formale, pantofii brogues nu sunt totuși atât de formali ca cei richelieu. Astfel, aceștia pot deveni pantofii perfecți pentru munca de birou, aducând cu sine un aer oarecum relaxat pe care îl poate adopta și purtătorul lor.

Dintr-o categorie asemănătoare fac parte și pantofii derby, pantofi cu un profil neted, care oferă un efect mai casual decât celelalte două modele de pantofi amintite anterior.

Mocasinii, eleganță și versatilitate

În funcție de modelul ales, mocasinii pot fi considerați atât pantofi formali, cât și pantofi casual. Dacă te orientezi spre alegerea unor modele de mocasini realizați din piele de nubuc, aceștia au, de regulă, un aspect mai relaxat, fiind perfecți pentru vară, în timp ce modelele de mocasini realizate din piele netedă, decorate cu pompoane, sunt de formale, putând completa în mod perfect ținutele de birou.

Deși nu reprezintă tocmai cea mai bună alegere atunci când vine vorba de completarea ținutelor formale, și tenișii sau o pereche de sneakers ar putea fi considerați pantofii potriviți pentru munca de birou. O pereche de teniși albi sau o pereche de sneakers negri, cu aspect simplu și design minimalist, dar cu o talpă înaltă și un aspect modern ar putea fi purtați alături de cămăși casual și pantaloni casual chic, astfel încât să te simți confortabil și să arăți elegant atunci când îți desfășori activitatea de zi cu zi la birou. Poți alege din marea varietate de modele de pantofi din magazinele online sau fizice CCC, modele de pantofi în tendințe, de o calitate perfectă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pantofi, #pantofi barbatesti , #Stiri Lifestyle