Prima impresie contează – cum îți alegi accesoriile pentru o întâlnire business

Luni, 06 Septembrie 2021, ora 16:17
563 citiri
Prima impresie contează – cum îți alegi accesoriile pentru o întâlnire business
ochelari soare FOTO: adobe.com

Accesoriile sunt cele care îți conferă un plus de alură și de caracter și sunt cele mai importante elemente ale stilului personal, mai ales dacă te învârți într-un cadru profesionist. Sunt nota finală care te va ajuta să te diferențiezi la o întâlnire business de exemplu și care te va ajuta să exprimi foarte ușor cine ești.

Iată deci cum trebuie să îți alegi accesoriile pentru o întâlnire business

Accesoriile elegante, pentru o întâlnire business sunt cele care te vor ajuta să te remarci prin eleganță și stil și care sunt indispensabile pentru orice persoană care se respectă.

Pentru a evita problemele atunci când le alegi sau când le porți, trebuie să ții cont de trei criterii: ținuta ta din acea zi, ocazia la care vrei să le porți și preferințele personale, bineînțeles. Pornind de la această bază, poți realiza o adevărată colecție pentru o întâlnire business, de la brățări, până la inele sau ochelari de soare Ray Ban.

Înainte de toate, ar trebui să încerci să nu creezi ținute cu piese vestimentare care să fie foarte diferite de accesoriile pe care le alegi. Astfel că, dacă ai o ținută mai business sau dacă preferi una casual șic, alege și accesoriile care să meargă cu acestea, să fie în perfect acord sau concordanță.

Nu uita că accesoriile pot să fie semnătura ta. O pălărie mai excentrică, rame ochelari de vedere Gucci, un colier... toate accesoriile pot să spună foarte multe despre persoanele care le poartă. Gusturile sale, prestanța sa sau personalitatea sa.

Din acest motiv, este foare important să alegi accesorii care să îți placă, care să se potrivească personalității tale și care să te facă să te simți în largul tău.

Care sunt accesoriile care nu trebuie să fie neglijate?

Eșarfa. Există o mulțime de modele pentru toate gusturile și pentru toate costumele sau piesele vestimentare mai elegante. Vin cu o pată de culoare sau cu un plus de stil chiar și pentru cele mai simple ținute.

Ceasul. Cu cât este mai sobru sau cu cât are cele mai frumoase finisaje, cu atât este cel mai frumos accesoriu care poate completa cu stil ținuta.

Ochelarii adaptați. Sunt accesorii funcționale, dat care au multiple atuuri pentru a completa cele mai frumoase ținute. În funcție de forma lor, de material, dar și de culoare, sunt cele care pun cel mai bine în valoare fața și chiar pot pune în valoare și o personalitate mai puternică.

Bijuteriile clasice vor pune și ele cel mai bine în valoare un stil vestimentar mai elegant. Vei crea cu ajutorul lor o ținută mai armonioasă și un look foarte în tendințe.

Cureaua este și ea un accesoriu must have pentru cele mai stilate ținute. Te ajută să ai cel mai frumos look, cel mai stilat și se poate adapta mai multor ținute. Prezența sa te ajută să te pui cel mai bine în valoare. Iar modelele mai fine din piele sunt un veritbil atu pentru un look plin de clasă.

Imaginea este importanţă când vorbim de mediul de afaceri. Practic, outfitul este cartea de vizită ce oferă detalii importante legate de atenţia şi importanța pe care le acorzi întâlnirii. Ţinuta afişată este şi un semn de respect faţă de tine şi faţă de persoanele cu care interacționezi. A alege îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii de calitate, cu finisaje impecabil realizate ce ţi se potrivesc perfect nu este o opţiune, ci un fapt dacă îți doreşti să beneficiezi de succes şi să evoluezi în carieră.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ochelari soare, #ochelari soare Ray Ban, #ochelari vedere , #Stiri Lifestyle