Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Lifestyle > Stiri Lifestyle
A   A   A

Scapă de plastic și filtrează apa pentru propriul consum! Iată cum te ajuta KitchenShop

Scapă de plastic și filtrează apa pentru propriul consum! Iată cum te ajuta KitchenShop
FOTO: kitchenshop.ro
Plasticul e o imensă problemă pentru întreaga planetă. Sticlele de plastic din care consumăm apa sunt probabil cele care se găsesc în numărul cel mai mare. Pentru e evita această problemă, poți consuma apa de la robinet, fără probleme, dacă apelezi la cănile de filtrare. Scapă de plastic și filtrează apa pentru propriul consum!
Dacă ești în căutarea unei căni care să filtreze apa într-un mod optim, kitchenshop.ro îți pune la dispoziție o gamă largă din aceste produse. Tot pe site găsești și filtre apa pentru cănile achiziționate. Apa potabilă se filtrează cu ajutorul acestor căni, direct de la robinet. Un mare avantaj este acela că deșeurile de plastic scad și totodată salvezi bani din bugetul tău.

Cum funcționează cănile filtrante

Eficiența cănilor este una ridicată și permite oricărei persoane să achiziționeze un astfel de produs. Acestea au în componență microparticule de cărbune activ și rășini schimbătoare de ioni. Cărbunele activ este un inamic puternic al impurităților din apă, în timp ce rășinile reduc cantitatea de calcar, metalele grele și clor. Comandă online o cana filtranta și află de unul singur care sunt beneficiile sale!

Produse de acest gen găsești în comerț, dar nu toate sunt eficiente sau de calitate. Caută un furnizor de nișă care îți poate oferi un raport excelent calitate-preț. Diversitate de astfel de produse, căni filtrante de la branduri de renume, sunt ușor de găsit și online, la kitchenshop.ro.

Aici este de fapt un univers al produselor de nișă, mare parte dintre ele destinate pentru utilizare în bucătărie. Poate fi vorba de cele profesională amenajate, pentru a prepara rapid meniuri sau de cea de acasă. Produse profesionale sau semiprofesionale sunt disponibile aici.

Produse disponibile pentru bucătăria ta

KitchenShop nu oferă doar căni filtrante pentru reducerea consumului de plastic, ci și alte produse corespunzătoare bucătăriei. Poți comanda online numeroase articole pentru această zonă a casei, de la simplele articole de gătit, până la produse pentru servirea mesei, pentru curățenie, depozitare și organizare.

Site-ul dispune de o gamă largă de accesorii și echipamente pentru bucătăria ta, pe care le poți comanda online. Ai posibilitatea de a-ți echipa acest colțișor al tău cu toate produsele necesare. Gospodină sau gurmand, în orice caz cu siguranță vrei să fii pregătit/ă cu toate ustensilele pentru prepararea mâncărurilor dorite.

Gustul deosebit al preparatelor tale se poate schimba și mai mult în bine, dacă achiziționezi produsele potrivite. Pe site-ul kitchenshop.ro ai la dispoziție numeroase articole pentru prepararea mâncării, a pastelor făinoase, dar și băuturilor. În plus, pentru pasul final, respectiv curățenia, poți achiziționa de la bureți și perii, până la aspiratoare de bucătărie, găleți, mături și coșuri de gunoi.

Bucătăria nu este singurul loc pe care îl poți amenaja după cum dorești!

KitchenShop îți oferă și produse pentru restul casei, nu doar pentru bucătărie. În categoria articolelor pentru casă găsești gardiniere smart, corpuri de iluminat, ventilatoare de masă, șeminee decorative, oglinzi cosmetice, detectoare de fum, camera de supraveghere, aparatoare anti-insecte, pături electrice, dezumidificatoare și alte accesorii.

Magazinul online vine în întâmpinarea clienților cu o mulțime de produse în materie de electrocasnice, ustensile, articole pentru gătit, pentru cuptor, cuțite, servire masă și băuturi, produse pentru organizare, picnic și grătar, cât și produse pentru curățenie. Îți menții în permanență casa curată și eficientă cu articolele potrivite!

Cănile pentru filtrarea apei sunt o alegere inspirată și pentru toată familia. Poți consuma apă în siguranță, fără impurități și totodată devii mai prietenos cu mediul. Scapă de plastic și filtrează apa pentru propriul consum!

Contact: office@kitchenshop.ro
Facebook ShareTweet
 Vineri, 13 Mai 2022, ora 14:50
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 457 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor