Sunt sonarele investiții bune? Depinde de unde le cumpărați. Descoperiți eBoat

Joi, 13 Octombrie 2022, ora 20:06
484 citiri
Sunt sonarele investiții bune? Depinde de unde le cumpărați. Descoperiți eBoat
FOTO: eboat.ro

Cu siguranță mai toată lumea a auzit despre fishfindere. Acestea sunt dispozitivele utilizate pentru a putea localiza cu preciziei unde sunt peștii în apă. Tehnologia din spatele acestora este cea a sistemelor sonar - sound navigation and ranging.

Este o bună investiție un fishfinder?

În privința celor care pescuiesc ca stil de viață, cu pasiune și cu constantă, evident că achiziția unui fishfinder este rentabilă și necesară. Iată de ce: afișează locația peștilor pe ecran digital - fie că este tip LCD sau CRT.

Pe cât sunt de performante astfel de aparate, sunt șanse minime ca semnalul primit să fie unul fals. Pe afișaj pot să apară și alte tipuri de simboluri dacă detectează altceva în afară de pești. La eBoat, magazin de nișă, veți găsi și astfel de aparatură, mare parte dintre acele sunt din gama Striker.

Diferite tipuri de fishfindere pentru diferite nevoi

La o simplă căutare pe piața de profil veți găsi diferite tipuri de fishfindere disponibile. Acestea pot fi de tip humminbird, lowrance, vultur, garmin sau furuno. Diferențele dintre ele sunt date de caracteristici și de adâncimea de la care pot repera semnal. Depinde deci și pe ce ape mergeți. Spre exemplu, fishfinderele lowrance sunt recomandate pentru zonele mai reci și ape înghețate. Desigur că în funcție de aceste aspecte și prețul variază și crește.

În oferta de la eBoat fishfindere de marca Striker veți găsi, unele sunt în stoc imediat disponibile, unele cu posibilitate de achiziție numai pe bază de precomandă.

La rândul lor producătorii s-au aliniat tendințelor curente și acum pun la dispoziție aparatură mai compactă, dar în același timp și complexă. Astfel, variantele de fishfinder asociate cu aplicații dedicate ar putea fi chiar mai practice decât ați crede. Nu doar că vă simplifică viața, ci chiar vă arată cu precizie locația - includ GPS. Puteți marca unde sunteți și pe ce ruta ați fost, vă puteți aventura cu mai multă încredere pe noi rute. De configurat este destul de ușor și de regulă panourile acestora sunt intuitive.

Pescuiți la copcă?

Pasionații de pescuit sunt atrași de ideea de a avea la îndemână gadget-uri care să le facă acest hobby unul mai ușor de desfășurat. Implicit dacă vorbim de cei care adoră să pescuiască la copcă și nu numai, de cei cărora le place să plece la drum și singuri, fishfinderele și alte dotări în barcă vor însemna siguranță sporită.

De comandat o vor putea face prin intermediul acestui furnizor, eBoat. Ajunși aici vor descoperi că își pot completa lista de achiziții cu bărci și motoare potrivite pentru acestea, cu accesorii diverse, GPS-uri și radare printre altele.

Un astfel de hobby nu este unul ieftin. Există însă variantele acestea de nouă generație, o competiție serioasă ce pune în umbră dispozitivele clasice; și totuși există o parte bună aici, aceea că oferă celor cu buget mai restrâns posibilitatea de a-și achiziționa aparatura dorită pentru a se aventura în larg, la un preț bun. Descoperiți detalii și prețuri la eboat.ro.

Contact: vanzari@hydrohabit.com

#sonare, #pescuit , #Stiri Lifestyle