Trenduri de Toamnă – Iarnă pentru terase. Pergole moderne și închideri de la Sun Leader

Miercuri, 08 Decembrie 2021, ora 19:09
769 citiri
Trenduri de Toamnă – Iarnă pentru terase. Pergole moderne și închideri de la Sun Leader
pergole FOTO: pergole-retractabile.ro

A venit iarna, și e timpul să ne relaxăm la terase. Nu e o glumă, ideile noi și inovative marca Sun Leader fac posibilă relaxarea pe terasă indiferent de anotimp și de condițiile meteo!

Dacă ai un restaurant, cafenea, hotel sau îți dorești o terasă modernă acasă, ești în locul potrivit: suntem specialiști în amenajarea teraselor, inclusiv pentru terase de iarnă.

Merită să investești într-o terasă de care te poți bucura tot anul. Dacă ai o afacere HoReCa, succesul tău este garantat: vei avea flux continuu de clienți, iar aceștia vor fi în siguranță pe terasa ta, chiar și în condițiile actuale.

Puține terase pot fi funcționale și iarna, dar noi avem soluții pentru a asigura confortul termic a celor care aleg să își petreacă timpul într-un spațiu deschis, luminos chiar și atunci când ninge.

Dacă îți dorești și tu o terasă funcțională în sezonul rece, îți recomandăm terasa acoperita cu pergola retractabilă bioclimatică și închisă cu sticlă glisantă pentru terase.

Cum poți petrece iarna pe terasă?

Pergola retractabila bioclimatică este un sistem de acoperire pentru terase extrem de rezistent, calitativ, realizat din lamele de aluminiu care se rotesc și se retrag. Acest lucru facilitează aerisirea graduală a terasei cu minim de efort: totul este controlat electric, din telecomandă sau aplicația mobilă. Modul de construire al lamelelor permite susținerea unei cantități mari de zăpadă, așadar dacă locuiești la munte sau în zona ta ninge abundent, îți poți achiziționa fără probleme o pergolă retractabilă bioclimatică.

În funcție de spațiul pe care îl ai sau de modul în care vrei să arate terasa, poți să ancorezi pergola de un perete existent, poți acoperi un spațiu cu pergola retractabilă sau poți opta pentru construcția ei pe o structură independentă din aluminiu, chiar în mijlocul naturii.

În continuare, ai nevoie de închiderea pereților laterali cu sticlă glisantă pentru terase. Cele mai practice și mai moderne închideri din sticlă, sunt închiderile electrice care îți oferă opțiuni diverse, sunt versatile și te ajută la aerisirea terasei, demarcarea, separarea spațiilor, trecerea.

În special dacă ai o terasă comercială, asigură-te că printre opțiunile tale se află și pereții din sticlă glisantă pentru terase. O să aerisești foarte repede spațiul cu sistemul panoramă tip balustradă în care foia fixă de sticlă rămâne jos și peretele se transformă în balustradă.

Pentru a facilita trecerea dinspre restaurant spre terasă sau într-un alt spațiu, poți alege sistemul panoramă tip trecere. Aici, foaia fixă rămâne sus, foile mobile se ridică și permit accesul.

Toamna-Iarnă cu o terasă bine amenajată

Când vorbim de terase de iarnă, fie că sunt rezidențiale sau comerciale, confortul este maxim! În plus, sunt foarte rezistente și foarte elegante. Accesoriile multiple pentru care poți opta, designul minimalist, posibilitatea de personalizare a culorilor va fi apreciată atât de proprietarii terasei, cât și de cei care o vizitează.

Ca și accesorii îți recomandăm sistemele de lumini reglabile care se încorporează în pergola retractabilă, sistemele de sunet, sistemele de umbrire care îți vor fi utile vara pentru a ține arșița la distanță și te vor proteja de țânțari, alte insecte și îți vor spori gradul de intimitate.

Toate pergolele retractabile Sun Leader sunt 100% impermeabile și rezistente la vânt puternic, ploi, grindină și alte condiții meteo nefavorabile. Sunt realizate din materiale premium, revoluționare care îți asigură prin garanție faptul că te vei bucura de terasa ta zeci de ani!

Ele asigură un spațiu perfect aerisit alături de închiderile din sticlă glisantă pentru terase, luminos și primitor în orice anotimp!

Unde găsești cele mai frumoase locații turistice din România, conform bazei de date Sun Leader SRL. Restaurante, terase, spații evenimente
Unde găsești cele mai frumoase locații turistice din România, conform bazei de date Sun Leader SRL. Restaurante, terase, spații evenimente
România, o țară bogată în frumusețe naturală și istorie, este adesea descrisă ca un adevărat colț de rai pe pământ. Cu o varietate impresionantă de peisaje, de la munte până la...
#pergole, #terase , #Stiri Lifestyle