Joburi de sezon in strainatate: Unde iti gasesti de lucru la vara

Vineri, 23 Martie 2012, ora 13:38
5314 citiri
Joburi de sezon in strainatate: Unde iti gasesti de lucru la vara

Sezonul de vara se apropie, iar marile companii din strainatate au dat startul angajarilor pe termen determinat. Daca te gandesti sa te angajezi in strainatate, Business24 a ales patru joburi de sezon de pe site-ul de recrutari tjobs.

Iata in ce tari iti poti gasi joburi:

Elvetia

Victorinox, una din cele mai cunoscute marci din lume in domenul fabricarii de cutite militare, a anuntat ca ofera 3 joburi in Elvetia.

Compania recruteaza un asistent manager de lant de aproviziuonare, un asistent d ereceptie si un specialist in managementul calitatii. In ceea ce priveste primele doua posturi, reprezentantii companiei nu au cerinte foarte ridicate, nefiind nevoie de studii superioare.

Pe langa cele trei oferte de munca in Elvetia, compania desfasoara un program de ucenicie pentru cunoscatorii de limba germana. Astfel, cursurile dureaza 4 ani si se adreseaza absolventilor de scoli profesionale. La finalul cursurilor, vei primi o diploma cu specializarea de inginer automatizari sau mecanica.

Compania nu precizeaza salariile oferite sau costul cursurilor.

Marea Britanie

Daca esti priceput in constructii, poti opta pentru un job in Marea Britanie, unde este binecunoscut faptul ca salariile sunt atractive. Bellway este una din companiile apreciate in domeniul constructiilor de case. Compania are deja 1400 de angajati, insa doreste sa isi completeze echipa cu persoane specializate in consultanta, vanzari, constructii si amenajari.

In ceea ce priveste departamentul de comert si vanzari, Bellway nu cere studii superioare, insa pune accent pe experienta in domeniu.

In domeniul Constructii, se cauta tineri absolventi cu studii superioare cu profil legat de constructii, insa fara experienta.

Bellway ofera atat joburi part-time cat si joburi cu norma intreaga, iar pachetele salariale includ de cele mai multe ori si stimulente.

Islanda

HB Grandi, cea mai mare companie de pescuit si prelucare a pestelui din Islanda, ofera noi locuri de munca, cu toate ca in prezent dispune de peste 700 de angajati. Doritorii pot aplica la job printr-un formular onlinepr. Joburile oferite sunt de executie, fara cerinte mari, iar majoritatea se desfasoara la board-ul unor vase de pescuit.

De asemenea, daca ai mai lucrat in industria alimentara ai posibilitatea de a alege un job intr-una din unitatile de procesare a pestelui. Daca iti doresti sa lucrezi doar pe timpul verii, poti incheia un contract pe perioada determinata. Angajatorul nu da insa detalii despre pachetele salariale oferite. Informatia o vei primi in cazul in care formularul pe care il trimiti va fi aprobat de conducere.

Malta

Un job la Paradise Bay Resort Hotel pe timp de vara poate fi perfect. Hotelul este recunoscut pentru conditiile d elux pe care le ofera, iar angajarile se fac pe perioade determinate. Astfel, daca doresti un job sezonier, la un hotel de patru stele, poti opta pentru oferta Paradise Bay Resors. Vei munci de la 1 aprilie pana la 31 octombrie.

Angajatorul cauta chelneri, barmani, cameriste, receptioneri si asistenti de bucatari. Nu sunt oferite detalii suplimentare legate de conditiile de angajare, se specifica doar faptul ca vorbitorii de limba engleza sau franceza vor avea un avantaj la angajare.

Cipru

Tot in turism, grupul hotelier Crown Resorts Group din Cipru ofera locuri de munca atat in cadrul hotelului cat si in cadrul restaurantului.

Angajatorul cauta personal atat pentru joburi de conducere, cat si pentru posturi de executie. Astfel, poti opta pentru un post de manager general, manager de bucatarie, de restaurant, de bar, sau pentru posturi de executie ca hostesse, bucatari, chelneri/chelnerite.

Locurile de munca sunt in Nicosia, Protaras, Limassol, adica in Cipru, iar o parte in Salonic (Grecia). Pentru un astfel de job trebuie sa detii un permis de munca, mai usor de obtinut de catre cetatenii membri UE, iar cunostintele de limba greaca constituie un avantaj.

#locuri munca strainatate, #joburi sezon strainatate, #joburi turism strainatate, #locuri munca grecia , #Locuri munca in strainatate