Orașul din Ardeal unde se construiește un mall de 47 de milioane de euro

Miercuri, 12 Octombrie 2022, ora 23:49
1679 citiri
Orașul din Ardeal unde se construiește un mall de 47 de milioane de euro
Proiectul noului mall de la Alba Iulia

Inițial, investitorii Prime Kapital şi Mas Rei, companie imobiliară din Africa de Sud, au anunțat inaugurarea mall-ului în decembrie 2022. Problemele impuse de relocarea unor linii de mare tensiune fac însă ca proiectul să se amâne cu aproape un an de zile.

Noul termen de deschidere a fost anunțat pentru luna septembrie 2023.

Alba Iulia va avea unul dintre cele mai mari mall-uri din Transilvania. Investiția în valoare de 47 de milioane de euro, va fi inaugurată în 2023.

Potrivit reprezentanților constructorului, până la sfârșitul lunii august, peste 80% din totalul de 28.900 mp de spații comerciale era deja închiriat către companii naționale și internaționale.

De asemenea, bugetul noului mall ”Alba Value Center” a crescut de la 44,8 milioane de euro la 47,2 milioane de euro, până la finalul lunii iunie 2022 fiind cheltuiți 17,6 milioane de euro.

Șantirul mall-ului din Alba Iulia FOTO ziarulunirea.ro

Alba Iulia Mall va include un hypermarket cu zone proprii pentru pregătire produse, galerii comerciale (boutiqueuri, showroom-uri) şi zonă de food-court (restaurante, fast-food-uri). Potrivit unei prezentări recente, noul centru comercial va avea la parter un hipermarket, magazine de modă, haine, încălţăminte, jucării, mobilă, electronice şi electrocasnice. La etaj vor fi amenajate restaurante şi fast-food-uri, dar şi o sală de fitness şi un cazinou.

„Proprietatea beneficiază de un bazin de aproximativ 228.000 de locuitori aflaţi la o distanţă de 60 de minute cu maşina. Mall-ul închis planificat este situat lângă o zonă dens populată şi are o vizibilitate excelentă şi acces la drumul european E81.

Primul şi singurul centru de vânzare cu amănuntul modern al oraşului include o facilitate impresionantă de divertisment şi agrement şi va beneficia de o ofertă de retail diversă şi de chiriaşi naţionali şi internaţionali”, a mai transmis dezvoltatorul care construieşte centrul comercial. ...citeste mai departe despre "Orașul din Ardeal unde se construiește un mall de 47 de milioane de euro" pe Ziare.com

#mall, #alba iulia, #mass rei, #companie, #investitie, #centru comercial , #Stiri Locuri de munca