Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Locuri de munca > Stiri Locuri de munca
A   A   A

Ministerul Muncii a deschis doua linii telefonice pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Ministerul Muncii a deschis doua linii telefonice pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate
Foto: Arhiva Pixabay
Ministerul Muncii a publicat pe site-ul sau un ghid cu informatii destinate lucratorilor romani care intentioneaza sa plece la munca in strainatate si a alocat doua numere de telefon pentru cei care doresc sa afle informatii din domeniu.
Ghidul, publicat pe site-ul ministerului, cuprinde informatii despre legalitatea contractelor de munca, lista agentiilor de plasare autorizate si cea a agentilor de munca temporara si include datele de contact ale ambasadelor si consulatelor, precum si Ghidul lucratorului roman, elaborat in colaborare cu Ambasadele Romaniei si Corpul atasatilor pe probleme de munca si sociale.

"In masura in care este posibil, MMPS recomanda plecarea prin agentii de plasare sau prin agent de munca temporara", transmite Ministerul Muncii in document.
Documentul este disponibil AICI.

De asemenea, numerele de telefon cu tarif normal 021/302.70.52 si 021/302.70.53 sunt disponibile lucratorilor romani interesati sa afle informatii despre munca in strainatate.

Numerele telefonice pot fi apelate de luni pana vineri, in intervalul orar 8:00 - 18:00. ...citeste mai departe despre "Ministerul Muncii a deschis doua linii telefonice pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Vineri, 24 Aprilie 2020, ora 08:22

 Articol citit de 387 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor